Miercuri,
03.03.2021
Cer Senin
Acum
12°C

ASF a retras autorizația de funcționare pentru Carpatica Asig

ASF a retras autorizația de funcționare pentru Carpatica Asig

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a decis retragerea autorizației de funcționare a societății Carpatica Asig SA, în urma constatării stării de insolvență a societății și promovării cererii de deschidere a procedurii de faliment, a anunțat, miercuri, ASF.

Președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Mișu Negrițoiu a declarat recent, într-un interviu acordat AGERPRES, că șansele de salvare ale companiei de asigurări Carpatica Asig sunt foarte mici, adăugând că situația asigurătorului va fi clarificată curând.

"Avem cele trei mari cazuri: Astra, Carpatica, City Insurance. Astra este deja istorie, la Carpatica probabil vom ști foarte curând încotro se îndreaptă. Șansele de a fi salvată sunt foarte mici. Sper ca lucrurile să nu meargă în aceeași direcție și la City Insurance. Deocamdată, la City există un plan de redresare pe care urmează să-l aprobăm, există niște angajamente de capitalizare", a spus Mișu Negrițoiu, întrebat dacă ar putea exista schimbări în rândul jucătorilor din piața de asigurări.
Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a respins, la începutul lunii trecute, proiectul de achiziție prezentat de societatea IIC România B.V. în vederea dobândirii unei participații calificate din capitalul social al societății Carpatica Asig.

Sursa foto

Citeste si:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/03/08/dosarul-carpatica-asf-carabulea-condamnat-la-65-ani-de-inchisoare-cu-executare-sentinta-nu-este-definitiva/

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus