Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Rezultate titularizare 2016: promovabilitate de 83,11 % la Sibiu

Rezultate titularizare 2016: promovabilitate de 83,11 % la Sibiu

Astăzi s-au anunțat rezultatele examenului de titularizare, iar județul Sibiu a obținut o promovabilitate de 83,11%. Rezultatele au fost afișate la sediul centrelor de concurs, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu, respectiv la Colegiul Tehnic „Independența”,  dar pot fi vizualizate și pe site-ul MENCS,  respectiv al IȘJ Sibiu.

,,Au fost evaluate 438 de lucrări scrise ale candidaţilor din jud. Sibiu. O lucrare a fost anulată. Au fost obţinute 5 note de 10 la următoarele discipline: istorie – 2 note de 10, învăţător – 1 notă de 10, matematică – 1 notă de 10, religie – 1 notă de 10. Un număr de 73 de candidaţi au obţinut note mai mici de 5”, spun reprezentanții IȘJ Sibiu.

Cei care sunt nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu astăzi, până la ora 21, și mâine, până la ora 15. Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi publicate în data de 3 august.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

profa

Acum 7 ani

ce folos de note mari, dacă nu sunt posturi titularizabile! Posturile bune se dau la pretansferi celor care au pile și relații. Degeaba iei o notă mare, stăpânești și îți cunoști materia, dacă pe tine nu te cunoaște cine trebuie...Nu-i așa, domnilor directori de școli?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus