Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Autobuzele Tursib vor parca în noua autobază din ZIV din octombrie

Autobuzele Tursib vor parca în noua autobază din ZIV din octombrie

88% era stadiul fizic al lucrărilor de construire a noii autobaze Tursib în Zona Industrială vest la finele lunii iunie, arată directorul general al companiei, Adrian Popa.

Popa a declarat în cadrul Adunării generale a acționarilor de joi după-amiaza că lucrările se vor termina conform graficului, în jurul datei de 23 august 2016. Și că, potrivit estimărilor de până acum, investițiile finale în noua autobază de pe strada Barcelona nu vor depăși cele 4,59 de milioane de euro (fără TVA), prevăzute în contractul semnat cu cei doi constructori sibieni, Con-A și Sinecon. ”Am reușit să rezolvăm în grafic tot ceea ce ne-am propus. Va mai rămâne amenajarea peisagistică, lucrări care oricum nu puteau fi executate acum”, a declarat Popa în fața consilierilor locali ai Sibiului. Întrebat când estimează că autobuzele Tursib vor părăsi actualul sediu de pe Calea Dumbrăvii, Adrian Popa a spus că termenul asumat este luna octombrie.

Noua autobază de pe strada Barcelona, din Zona industrială vest, va avea un spaţiu de parcare acoperit pentru cele 105 autobuze care alcătuiesc flota Tursib, ateliere de reparaţii, tinichigerie şi vopsitorie, dar și o clădire administrativă în suprafaţă de 1.297 mp cu subsol, parter şi etaj. Totodată, în cadrul noii autobaze vor funcționa o staţie de alimentare cu carburant şi depozitele aferente, o staţie pentru inspecţii tehnice periodice și o spălătorie pentru autobuze. Lucrările la acest obiectiv au început în martie 2015

Vechea autobază de pe Calea Dumbrăvii va fi demolată, iar terenul va fi vândut în vederea construirii unui nou ansamblu imobiliar.

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/06/13/anul-acesta-va-fi-demolata-autobaza-tursib-pentru-un-nou-cartier/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

X

Acum 7 ani

Cat rău a putut face acest individ transportului sibian vom putea vedea în timp. Pot confirma ca și în prezent se mai fura motorina din gioarsele tursib. Treziți va dimineața devreme tovarășul Popa și mergeți pe dumbravii Dima sau la capetele de linii aferente și controlați tomberoanele de gunoi dedicate șoferilor tursib
Raspunde

dragos

Acum 7 ani

Ce se va întâmpla la ora 15 când vine schimbul 2 la Marquard și nu este loc sa treacă 2 mașini una pe lângă cealaltă și sunt parcate mașini și pe stanga și dreapta? Cum o sa mai circule mașini în zona?
Raspunde

hai-hui

Acum 7 ani

Si Primaria se chinuie cu nou Spital de Urgenta pe Calea Poplacii pt ca nu le da teren MAPN... Tocmai au facut rost de teren, mai central...
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

Nuuuuu, acolo o sa faca un nou ghetou cu multe multe blocuri fara scoli, gradinite, parcari, dispensare, parcuri sau alte nimicuri de genul asta ....
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

Popa ala e de-o incompetent si ignoranta cum mai rar intalnesti!!! cum poate fi cineva ca el intr-o astfel de functie!!!???
Raspunde

g

Acum 7 ani

circulatia auto in parcul industral va fi vai mama ei !!! inghesuiala mare !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus