Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
15°C

CSU Sibiu va avea un buget cel puţin la fel ca sezonul trecut: “Nu ne-am făcut probleme”

CSU Sibiu va avea un buget cel puţin la fel ca sezonul trecut: “Nu ne-am făcut probleme”

Echipa de baschet CSU Sibiu va avea un buget de cel puţin 400.000 de euro pentru sezonul 2016-2017, după declaraţiile oficialilor clubului, făcute în cadrul unei conferinţe de presă.

Buget de cel puţin 400.000 euro

 “Bugetul discutat în ultima şedinţa din Consiliul de Adminsitraţie, pe care am avut-o săptămâna trecută, şi pe care împreună cu Horaţiu l-am garantat pentru Dan, este minim bugetul de anul trecut (n.r 400.000 euro),  la care se vor mai adăuga discuţiile pe care le-am mai avut cu alte companii din Sibiu. Eu zic că avem şanse să creştem bugetul faţă de ce am avut anul trecut, în condiţiile în care principalul sponsor, Atlassib-ul, şi-a diminuat considerabil aportul în cadrul bugetului echipei.  Suntem încrezători  că cu ce vom putea aduna şi cu ajutorul lui Horaţiu şi al domnului rector, cât şi al celorlalţi oameni implicaţi în această activitate, vom putea pune la dispoziţia lui Dan un buget care să fie mai mare decât anul trecut. Faptul că dacă s-a reunit echipa nu înseamnă că ne-am oprit din această activitate de a atrage parteneri lângă echipă”, a declarat Laurenţiu Buduleci, co-preşedintele al secţiei de baschet CSU Sibiu.

Atlassib-ul asigură transportul în continuare

Atlassib-ul, principalul sponsor al echipei în sezonul trecut, va mai continua parteneriatul cu echipa, însă va asigura doar transportul formaţiei.  “Vreau să subliniez faptul că Atlassib-ul rămâne încă partenerul nostru, dar nu la aceleaşi valori şi cote ca în trecut, dar fiind un partener de tradiţie am găsit metode prin care putem să rămână alături de noi”, mai subliniază Laurenţiu Buduleci.

“Transportul sigur va fi asigurat de Atlassib, vom încheia săptămânile viitoare contractul pentru serviciile de transport. Lucrurile sunt deschise în continuare, pentru a mai discuta cu ei mai departe. De asemenea, se vor mai semna nişte contracte într-o săptămână, două. Le vom face publice în momentul în care vor fi finalizate, dar faptul că am lucrat trei luni în această vară încep să se arate roadele acum, şi trebuie să mărturisesc că nu mi-am făcut niciodată probleme că vom avea un buget mai slab decât anii precedenţi, ci din contră am simţit că echipa aceasta va începe să fie tot mai mult a sibienilor, să fie tot mai iubită de către sibieni. Am fost primiţi cu simpatie la multe companii. Sunt convins că la meciurile oficiale veţi vedea pe marginea terenului mult mai multe  companii noi care vor veni lângă noi”, a spus Horaţiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus