Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

Alimentele gratuite din partea UE mai pot fi ridicate până pe 18 august

Alimentele gratuite din partea UE mai pot fi ridicate până pe 18 august

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță că aproape 2.500 de sibieni (dintr-un total de peste 9.100) mai sunt așteptați să își ridice alimentele distribuite în cadrul Programului Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, finanțat din fonduri europene. Distribuirea acestor alimente a început pe 27 iunie.

Termenul limită de ridicare a acestor alimente a fost stabilit pentru ziua de 18 august, atât pentru sibienii aflați pe listele inițiale, cât și pe cele suplimentare. Sibienii care nu se pot deplasa pot solicita livrarea acestor alimente la domiciliu. Cererea pentru această livrare trebuie formulată pe baza unui act medical justificativ și trebuie depusă la sediul Serviciului Asistență Socială (bd. Victoriei, nr. 1-3, camera 2) sau transmisă telefonic la numărul 0269/208.932.

”Persoanele care îndeplineau criteriile legale pentru a primi aceste alimente, dar nu figurau pe listele inițiale aveau posibilitatea să se înscrie pe listele suplimentare. Un număr de 238 de astfel de persoane au depus cerere până în prezent. Serviciul de Asistență Socială a verificat documentele doveditoare depuse și a aprobat distribuirea de alimente către aceștia. Beneficiarii în cauză sunt invitați să ridice cutiile cu alimente în perioada 8-18 august, de la depozitul situat pe șoseaua Alba Iulia, nr. 112 (magazinul Bricomat), de luni până joi între orele 8.30 – 15, iar vinerea între orele 8.30 – 12.30”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu într-un comunicat de presă. Astfel de cereri de înscriere pe listele suplimentare mai pot fi depuse până pe 12 august, la sediul Serviciului de Asistență Socială (bd. Victoriei, nr. 1-3, camera 2).

”Fiecare beneficiar primește câte două cutii cu alimente, fiecare dintre cutii conținând următoarele: 1 kg făină, 2 kg de mălai, o pungă de paste făinoase, 2 litri de ulei, 1 kg de zahăr, o conservă de carne de vită, 1 conservă de pateu, 1 kg de orez, o conservă de paste de tomate și o pungă de fasole boabe”, comunicat Primăria Sibiu
Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus