Duminică,
16.05.2021
Innorat
Acum
14°C

Americanii compară un sat din Sibiu cu Bora Bora și Provence: E ca un decor Disney!

Americanii compară un sat din Sibiu cu Bora Bora și Provence: E ca un decor Disney!

Un clasament realizat de cunoscuta revistă Cosmopolitan pune satul Biertan din județul Sibiu pe același nivel cu mari atracții turistice mondiale, precum Seychelles, Provence și Bora Bora.

Satul sibian este este considerat drept o "destinație ireala", alături de mult mai cunoscutele locații prezentate în paralel.

"Biertan arată cu adevărat ca un oraș dintr-un film Disney, iar dacă vreți să vedeți și mai multe scene de basm, mergeți să descoperiți biserică fortificată din localitate", scriu jurnaliștii de la Cosmopolitan.
Biertan a fost clasat astfel pe locul 9 în top 22 "destinații ireale" din lume, inaintea unor locuri ca Santorini, Phi Phi Islands (Thailanda), Dubai, Bora Bora.

Ca fapt divers, dacă vin americanii în acest moment sunt doar patru unități de cazare și acestea pensiuni, potrivit Booking.com, unde o noapte de cazare în weekend costă între 50 și 100 de euro/camera dublă cu mic dejun inclus.

Sursa foto/Sursa video

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Micul Muci

Acum 4 ani

Cind am citit titlul,mi-a stat inima:am crezut ca a fost inundat Biertanul.Dupa aia am vazut numele autorului si m-am linistit.Dl. Dobre,nu va mai jucati asa cu cardiacii!
Raspunde

Cititescu

Acum 4 ani

Daca americanii vor sa se minuneze, sa viziteze palatele tiganesti din Hunedoara (la intrarea dinspre Deva). Daca Primaria ar include aceste capodopere in circuitul turistic, Castelul Corvinilor ar deveni neinteresant!
Raspunde

hoandra nicu

Acum 4 ani

https://500px.com/photo/72724839/simply-biertan-by-nicu-hoandra puteati sa mentionati si autorul fotografiei.in rest,toate bune...:)
Raspunde

@@@

Acum 4 ani

Exceptand locatia, arhitectura, istoria, chiar ca seamana cu Bora Bora...mai ales localnicii :)) Dar comparatia vizeaza potentialul si unicitatea.
Raspunde

SibIAnKa

Acum 4 ani

ba ce tare e sibiul asta....e mai ceva ca bora-bora...si cand vezi cu ce e populat, incepi sa-l compari cu DisneyLand-ul - daca nu ma credeti cititi comentariile de la articolul cu salubrizarea :))) ....si pe autorul articolului il pui acolo unde ii este locul, adica intre stan si bran :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus