Marţi,
30.11.2021
Innorat
Acum
2°C

Amicalul FC Hermannstadt – Performanța Ighiu nu s-a mai disputat. Echipa din Alba nu s-a prezentat la meci

Amicalul FC Hermannstadt – Performanța Ighiu nu s-a mai disputat. Echipa din Alba nu s-a prezentat la meci

Meciul amical dintre echipele din eșalonul terț FC Hermannstadt și Performanța Ighiu, care trebuia sa se dispute azi dimineață, de la ora 10:00, pe stadionul Obor, nu a mai avut loc. Motivul fiind neprezentarea echipei din județul Alba.

“Ne cerem scuze suporterilor şi susţinătorilor echipei noastre care au venit astăzi la Stadionul din Obor pentru a vedea meciul amical programat în compania echipei Performanţa Ighiu, dar echipa adversă nu a reuşit să-şi respecte angajamentul. Nerespectarea promisiunii de către cei de la Ighiu ne lasă un gust amar şi ne ridică serioase semne de întrebare asupra seriozităţii şi sportivităţii celor care conduc destinele acestei echipe. Promitem că nu vom uita acest afront şi, în cazul în care ne vom întâlni în meciuri oficiale, vom demonstra că am avut dreptate”, se arata pe pagina oficială de Facebook a echipei sibiene.

În urmă cu trei zile, trupa lui Marian Mărgărit a revenit la Sibiu după ce a fost plecată într-un cantonament de 9 zile, la Odorheiu Secuiesc.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus