Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Marian Munteanu îşi lansează oficial partidul. Alianţa Noastră

Marian Munteanu îşi lansează oficial partidul. Alianţa Noastră

După încercarea eşuată de revenire în politică alături de PNL, Marian Munteanu îşi lansează miercuri, oficial, partidul Alianţa Noastră România (ANR). ANR a fost înscris definitiv în registrul partidelor pe 3 august. Până la organizarea Congresului pentru alegerea conducerii, în frunte cu Marian Munteanu, formaţiunea va fi condusă de Mihai Simionescu, preşedinte, Elena Scalat, vicepreşedinte, şi Alin Gabriel Dragomir, secretar general, informează Mediafax.

După experienţa din anii `90 cu Mişcarea pentru România, Marian Munteanu a încercat o revenire în politică, în acest an, în aprilie, alături de PNL care l-a desemnat candidat la Primăria Capitalei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

....

Acum 7 ani

Cine mai are încredere în Marian Munteanu? În anii 90 poza în eroul Pieței Universității, marele martir al neamului și, de fapt, el era omul lui Măgureanu...
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Fiecare suntem "omul" cuiva. "Noi" ce credibilitate avem ?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus