Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Investiție de 8 milioane de euro la Miercurea Sibiului. Într-o fabrică de huse

Investiție de 8 milioane de euro la Miercurea Sibiului. Într-o fabrică de huse

Compania belgiană Recticel Bedding va dubla capacitatea de producţie a fabricii pe care o deţine în Miercurea Sibiului, în urma unei investiţii de 8 mil. euro.

Grupul Recticel are afaceri de peste 1,3 miliarde de euro, în toată lumea, producând spume poliuretanice pentru industria mobilei şi pentru sectorul auto.

În fabrica Recticel de lângă Sibiu lucrează în prezent 140 de oameni care produc 250.000 de huse pentru saltele anual.

„Nu vindem în România, ci doar intra-company. Anul trecut, am avut o cifră de afaceri de peste 26 de milioane de lei, iar profitul a fost de aproximativ 600.000 de lei. Avem 140 de angajaţi şi recrutăm în continuare, deoarece obiectivul nostru este să ne extindem capacitatea de producţie. Vom investi 8 milioane de euro în acest proces“, spun reprezentanţii fabricii din România, citați de Ziarul Financiar.
Grupul are subsidiare în 27 de ţări din Europa, Asia şi SUA.
„Ne dorim ca de la 250.000 de huse pe care le-am produs în 2015 să ajungem la o producţie de 350.000 de huse în 2016, iar în 2017 să dublăm capacitatea, ajungând la 500.000 de huse“, au mai spus reprezentanții companiei.
Recticel Recticel Bedding România face parte din grupul de firme Recticel, care, prin cele patru divizii ale sale, produce saltele finisate, baze pentru saltele şi paturi, produse semifinisate din spume poliuretanice, de izolare, dar şi perne pentru maşini prin marca Proseat.

Societatea Recticel Bedding România a luat fiinţă în octombrie 2006 prin asocierea Recticel Holding Noord B.V. şi Recticel International B.V, având ca obiect de activitate confecţionarea huselor pentru saltele de dormitor. Clienţii societăţii sunt firmele grupului Recticel, pentru producţia de huse.

Cei mai importanţi furnizori ai Recticel Bedding sunt: Deslee Clama, Minet SA, IMP Timişoara, Netex, Coats, Amann (România), Daco Trans International, LKW Walter (Austria), Libeltex Belgia, Sandler AG, Bodet & Horst GmbH (Germania), Bekaert Textiles NV (Belgia).

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus