Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Teatrul de Balet Sibiu revine pe scenă în septembrie

Teatrul de Balet Sibiu revine pe scenă în septembrie

Teatrul de Balet revine în fața publicului sibian în luna septembrie, atunci când va prezenta spectacolul Simțuri la Muzeul de Etnografie Universală„Franz Binder” Sibiu.

Vineri 23 septembrie 2016, sâmbătă 24 septembrie 2016 și duminică 25 septembrie 2016, sunt datele în care va avea loc spectacolul de dans contemporan „Simțuri”. Biletele pentru spectacolul „Simturi” au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate pe perioada lunii august, fără niciun cost suplimentar, de pe siteul bilet.ro, iar începând cu luna septembrie biletele vor putea fi cumpărate și din punctul de vânzare situat în incinta Centrului de Informare Turistică, Primăria Municipiului Sibiu, Intrarea F. Mai multe informații despre activitatea TBS pot fi găsite pe site-ul oficial al teatrului www.sibiuballet.ro sau pe pagina oficială de facebook www.facebook.com/TeatruldeBaletSibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus