Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Băiatul de opt ani ucis în accidentul de pe Măgheranului era pe trecerea de pietoni | Actualizare

Băiatul de opt ani ucis în accidentul de pe Măgheranului era pe trecerea de pietoni | Actualizare

ACTUALIZARE ORA 19,15

În urma cercetărilor extinse de la fața locului, polițiștii au stabilit ca șoferul de 35 de ani nu a acordat prioritate copilului de opt ani, care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni de pe strada Măgheranului, intersecție cu Câmpului.

În prima fază,  cum copilul a fost luat pe capota mașinii și aruncat aproximativ 20 de metri pe carosabil, s-a crezut că acesta traversa neregulamentar. Apoi după declarațiile martorilor, polițiștii au extins cercetările și au găsit imagini video ale accidentului, înregistrate de o cameră video a unui imobil din apropiere.

Șoferul, care conducea un Renault Combi, nu a declarat nimic până în acest moment, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei fiind zero. Urmează a se stabili viteza cu care circula acesta.

ACTUALIZARE 

Băiatul de opt ani a decedat, informează reprezentanții Poliției Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un băiat de opt ani a fost grav rănit, după ce a traversat neregulamentar strada și a fost lovit de un autoturism, care circula spre cartierul Țiglari, Accidentul a avut loc pe strada Măgheranului, în urmă cu câteva minute. Șoferul mașinii, de 35 de ani, este din Sibiu, informează reprezentanții Poliției Sibiu. Traficul este blocat total, pentru efectuarea cercetărilor.

foto InfoTrafic Sibiu

14117872_10153919977507775_1066590702151400730_n

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

51 comentarii

bsk

Acum 7 ani

Acuma poate sa se discute serios despre amplasarea unui semafor in intersectia mageranului cu tractorului.Condoleante familiei pacat
Raspunde

Paul

Acum 7 ani

Urgent ! Dar urgent , montati acele denivelari care limiteaza viteza , inaintea trecerilor de pietoni ! In toata Europa exista asa ceva , numai in Sibiu sunt montate doar in 2 locuri si acelea - imitatii de proasta calitate !!! Cati copii mai trebuie sa moara pe trecerile de pietoni ca sa descoperiti ca nemtii nu sunt tampiti ca au montate aceste denivelari !!!
Raspunde

vecin

Acum 7 ani

corect
Raspunde

Bogdan

Acum 7 ani

Si sa fie montate pe ambele benzi, nu doar pe banda de mers. Sa nu mai vedem inteligenti care ocolesc limitatoarele pe sensul opus!
Raspunde

Eu

Acum 7 ani

CorectI Intersectia cu Campului e f.periculoasa, culmea, nu doar pt.pietoni, ci si pt.masinile care ies de pe Campului, iar uneori pentru cei care circula pe Magheranului. Pacat de copilas si de familia lui!
Raspunde

RS

Acum 7 ani

O parte din str Magheranului e o linie dreapta de aproape 1000m. toti teribilistii isi fac de cap pe aici. Daca s-ar pune bumpere la cele 4 treceri de pietoni de pe aceasta distanta s-ar rezolva o foarte mare parte din probleme. Replica polistitilor de astazi a fost ca ei nu pot face nimic si ca locatarii strazii trebuie sa solicite luarea de masuri (prin semnaturi adunate)... sa fii tu! dar pentru ce puisorii mei sunt ei acolo?!?!?!
Raspunde

Paul

Acum 7 ani

Nu ca nu pot face nimic , NU VOR SA FACA NIMIC ! Stiu doar sa amendeze depasirea de viteza ! Nu stiu ca trebuie sa fie prezenti in jurul scolilor cand merg copii la scoala ! Nu stiu sa previna ! Nu stiu sa vina cu solutii pt ca sa circulam mai bine ! As fi f curios sa vad cate amenzi s-au aplicat in 2016 si pt ce anume . Cred ca 90 % sunt pt viteza !
Raspunde

Paul

Acum 7 ani

In Brasov , cand a fost ucisa o tanara pe trecerea de pietoni , a iesit lumea in strada !!! Apoi , au montat acele damburi , la fiecare trecere de pietoni !
Raspunde

SpagaFaceTot

Acum 7 ani

Cate accidente s-au intamplat in intersectia Campului-Magheranului, fie ca este vorba de masina vs masina sau masina vs om, cred ca poate intra in cartea recordurilor la cea mai periculoasa intersectie din Sibiu sau cel putin una dintre cele mai periculoase. La un momendat a fost montata semaforizare (dupa nenumarate accidente), la care se pare ca s-a renuntat. Vorba aceea: "Orice minune dureaza 3 zile!"
Raspunde

Magda

Acum 7 ani

Soferii trebuie verificati mai aspru si mai des. Bietul baiat circula regulamentar dar soferul este un idiot. Condoleante familiei, pacat, mare pacat.
Raspunde

vecin

Acum 7 ani

sa faca ceva primaria cu aceasta intersectie e cea mai periculoasa intersectie din Sibiu sunt necesare acele denivelari inaintea intersectiei mai ales pe strada campului , plus marcaj de STOP pe pe carosabil
Raspunde

Marius

Acum 7 ani

Mai umblati prin Europa. Nu i plin de bumpere la trecerea de pietoni
Raspunde

Paul,

Acum 7 ani

Dumnezeu să îl odihnească pe bietul copil!Stie cineva cum se numea?
Raspunde

Popica

Acum 7 ani

Bula bai prostule, ce interes ai?
Raspunde

@Marius

Acum 7 ani

Dar e plin de oameni responsabili si care mai si respecta legile...Plus o gramada de 'bumpere'!!
Raspunde

Sachelarie

Acum 7 ani

De-aia un RCA la varsta de 20-21 ani in Europa ajunge in jur de o mie de euro.Dar la noi,ca la nimeni,RCA de cativa zeci de lei pt masini de sute de CP. Sa nu mai vorbim de soferii cretini pt ca nu e vina lor ca s-au nascut asa...
Raspunde

Ion

Acum 7 ani

Prietene tu ori nu ai masina si ori nu ai sub 30 de ani sa vezi cat de costa un RCA aici in Romania. Informativ iti spun ca poate ajunte nu la 1000 de euro dar la aproape jumatate pentru o masina cu motor de 1.4, nu cu sute de CP. Mai bine ti-ai manca rahatul inainte sa faci scandal ca ii RCAul mic aici.
Raspunde

costy

Acum 7 ani

cum e posibil sa circuli cu o asemenea viteza incat sa arunci 20 m un copil la impact ? Ce viteza trebuie sa ai ??? Incompetentilor din politia rutiera sibiu, da, voi toti pilosi oridinari in asteptarea pensiilor babane va doresc sa aveti parte in trafic de asemenea specimene... Da, voi cei care sunteti transferati pe pile de ici colo, voi cei care aveti in spate bucurestiul si nu numai, voi toti incopententii care v-ati adunat la sibiu dupa grade! RUSINE POLITIA SIBIU! INCOMPETENTA SI INDOLENTA UCIDE!
Raspunde

gigea

Acum 7 ani

Cand politia sb e condusa de un tip care a facut liceul in codlea(brasov), este totul posibil in sibiu!
Raspunde

gigi duru

Acum 7 ani

Codlea e un oraș ca oricare altul, la vreo 15 km de Brașov. Ce aveți cu liceul din Codlea/ Unde ați fi vrut să facă liceul?
Raspunde

Tudor

Acum 7 ani

Lașitatea și indolența noastră, indirect și în timp ucide ! Primăria Sibiu iși asumă responsabilitatea ?! Funcționarii numiți POLIȚIȘTI mai știu ce este onoarea ? Condoleanțe familiei !
Raspunde

Alex

Acum 7 ani

Cel mai rau este ca nu va dați seama ca oricare dintre noi putea fi la volan. O clipa de neatenție este suficientă si la 50kmh, nu e nevoie sa ai viteza. Cat despre familia copilului, nici nu vreau sa ma gândesc....
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

O problema extrem de grava este in acelasi cartier, in intersectia Kiev cu Paris. Cei care vin pe kiev dinspre Campului nu vad semnul STOP din cauza celor 2 copaci plantati de curand in fata semnului. Astfel ca zilnic, deci zilnic, trec masini prin acea intersectie cu viteza mare si fara sa opreasca la stop, mai ales ca strada Kiev acum arata ca o pista de avion, lata, lunga si dreapta. Am facut sesizari la primarie, in scris, telefonic, nu s-a intamplat nimic. Doar in acest an au fost aproximativ 5 accidente grave acolo. Cand o sa moara cineva, sa raspunda cei din Primarie, eu voi face garantat scandal pentru ca nu s-a dat curs sesizarilor si petitiilor facute de mine si probabil de altii la primarie. Taiati dr..cului acei pomi si montati in asfalt pe Kiev niste denivelari.
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Condoleante familiei lovite de tragedie....
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Mai vreau sa completez, legat de acea intersectie, ca exact acolo se afla o scoala (formata din 2 corpuri despartite de strada Kiev), apoi tot acolo e o gradinita, iar pe partea opusa e un parc si 2 alimentare fiecare pe cate un colt. Asa ca cei care traverseaza intersectia fie cu masina fie pe cele 4 treceri de pietoni, se expun unui risc extrem de mare. Personal am vazut accidente acolo dar si masini care au trecut prin intersectie cu 70 km/h. E moarte curata ceea ce face PRIMARIA SIBIU.
Raspunde

.,

Acum 7 ani

Multi soferi habar nu au de regulile de circulatie si din cauza lor pietonii trebuie sa alerge pe trecerile de pietoni, invatati ce obligatii aveti ca soferi cand sunteti aproape de trecerea de pietoni,pacat ca a murit un copil,sa se odihneasca in pace.
Raspunde

Trecator

Acum 7 ani

Avea doar 8 anisori, se mai joaca el in ceruri cu ingerasii? nu stim, dar e dureros. Era lovit la cap, o balta de sange, el nu mai misca. Un copilas. Cativa trecatori se rugau la Dumnezeu pentru o minune, cativa copii treceau spunand ca baiatul se juca inainte de accident. Soferul nebagat in seama mult timp, masini de politie veneau acolo tot mai multe, dar in mijlocul soselei erau tinerii - paramedici care incercau sa il readuca printre noi pe micut. Salvarea a venit cam in 7 minute, iar intre timp doua doamne au incercat sa il ajute pe baiat. Am ajuns dupa impact acolo. Nu auzeam detaliile despre impact pentru ca ma uitam spre cer, ma uitam la baietel, o minune, curaj baietelului, forta sa isi revina.Citind articolul nu imi vine sa cred, distanta e mare de la trecerea de pietoni pana la locul in care baietelul a ramas in balta aceea de sange. Viteza mare, dar franarea ar fi trebuit sa fie brusca si chiar cu urme de franare......Ce dureros, explicatiile sunt in zadar. Un copil care respecta regulile si trece pe trecerea de pietoni e lovit. Daca trebuie luate masuri, fara sa asteptam, sa facem ceva. Daca trebuie semnaturi, sesizari, etc...acestea sunt asa usor de facut, apoi autoritatile sa lucreze acolo sa schimbe ceva.
Raspunde

Cititescu

Acum 7 ani

Intersectia in cauza e cunoscuta ca foarte periculoasa. Acest accident este si consecinta lipsei de responsabilitate a factorilor reponsabili... care, desi au stiut, au considerat ca "las' ca mere si-a-asa!".
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

pentru proasta marcare msi intretinere ar fi normal sa faca puscarie si administratorul de drum.magheranului a ajuns pista de probe de cand a fost asfaltata
Raspunde

mda

Acum 7 ani

daca politia si administratorii drumurilor o sa isi faca treaba corespunzator situatiile de genul o sa dispara. pana atunci vai si amar...
Raspunde

ovidiu

Acum 7 ani

Cele mai sigure orase sunt acelea in care traficul rutier o fost redus la minim prin dezvoltarea transportului in comun si a celor alternative, moto-scutere, biciclete, etc. Traficul intens combinat cu legislatia idioata si preconceptiile cum ca soferul ar trebui sa fie stapanul soselelor, vor duce in continuare la asemenea evenimente nefericite. Din pacate la capitolul respect in trafic suntem niste salbatici, mai ales din partea soferilor. Masina ar trebui sa devina un mijloc de transport folosit pe weekend cand vrei sa pleci din oras, la cumparaturi si in concedii. Solutiile sunt dezvoltarea transportului in comun, ale celor alternative si apoi impunerea de taxa pe intrarea in zona centrala a orasului.
Raspunde

Maghe

Acum 7 ani

Am fost acolo la cateva secunde dupa impact...nici o urma de franare, copilulul era pe asfalt la la o distanta de 48m de trecerea de pietoni...deduceti voi viteza soferului. Posibil ca soferul sa fi doat distras si de un autocat care venea de pe campului (dinspre tractorului)care a oprit foarte tarziu la stop, aprope de axul drumului. Impactul a fos atat de puternic incat bidonul de sifon pe care-l avea copilul in mana a zburat si a rupt glinda unei masini parcate apoi a ricosat in stopul unui microbuz tot din parcare...viteza tata!
Raspunde

POPA DANIEL GABRIEL din Sibiu

Acum 7 ani

Ce să mai spunem? Faptul a fost consumat și consecințele sunt suportate. Așa suntem noi, românii, să aruncăm vina pe alții. Întrebarea crucială este dacă băiatul (de-o vârstă cu băiatul meu) a fost pregătit pentru veșnicie, adică dacă el credea sincer în Domnul Iisus Hristos și-L urma ca Stăpân al vieții sale. Acest tragic accident rutier ar trebui să ne trezească la realitate și să ne pregătim serios pentru a primi viața veșnică, căutându-L și urmându-L pe Mântuitorul Hristos, în fiecare zi.
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Am comentarii ironice,uneori sarcastice dar civilizate.Pentru tine,fac o exceptie:Esti un bou !!!
Raspunde

Gigi Bau Bau

Acum 7 ani

Unde era mantuitorul cand s-a intamplat tragedia ? Mortii matii de cretin spalat pe creier. Intoarce-te in evul mediu. Oare tu esti pregatit sa iei o caramida in dinti ? Vedea-te-as sub tren cautandu-ti mantuitoru... cu siguranta tu esti pregatit serios pentru a primi viata vesnica. Prostul pamantului
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

inca o dovada ca gizas nu exista
Raspunde

...

Acum 7 ani

Poate Dumnezeu l-a chemat la el ca să îl ferească de alte rele...
Raspunde

Nicu

Acum 7 ani

Cele doua intersecții Magheranului cu Câmpului si Magheranului cu Paris sunt dezastru. In atâția ani, atâtea accidente si nu ia nimeni măsuri. Semnele de "stop", atât de pe str Câmpului cât si Paris, când vi dispre piața Cibin, se văd in ultimul moment. Mai nou si str. Traian Demetrescu a devenit circuit de formula unu, ca sa nu zic ca majoritatea conducătorilor ignora semnul de circulație "interzis" si faptul ca este strada cu sens unic. O alta problema, este la trecerile de cale ferată atât la str Câmpului cât si Țiglarilor, din cauza vegetației, ca si conducator auto, nu te poți asigura, deoarece nu ai vizibilitate de cât in momentul in care ești exact pe linie.
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 7 ani

Cu toata dragostea, intreb: De ce este lasat nesupravegheat un copilas de 8 anisori? Care este vina parintilor?????????
Raspunde

....

Acum 7 ani

Noi, la 8 ani ne jucam în fața blocului nesupravegheați///
Raspunde

Anonymus

Acum 7 ani

baiatul avea un sifon in mana deci probabil a fost sa cumpere sau sa incarce acel sifon... si noi la varsta aceea mergeam la colt la magazin sa cumparam paine si nu numai si nu ne supraveghea nimeni. problema este la politia romana care nu stie decat sa stea cu radarul si la unele treceri de pietoni cand trebuie sa isi faca norma in rest nimic patrulare ca in tarile civilizate si prevenire... cat despre primaria sibiu niste incompetenti care sunt pusi acolo doar pe ratiuni politice si nu au nici o legatura cu functia pe care o ocupa. ar trebui demisii in lant la politia sibiu si la primarie si nu doar in acest caz de accident ci si datorita modului in care se circula in sibiu si prin intersectii si mai ales modului in care sunt intersectiile semnalizate (adica prost si plin de masini care sunt parcate aiurea)...
Raspunde

silviu

Acum 7 ani

Doamne fereste cati boi pe aici, insa un bou mai mare ca POPA DANIEL asta n-am vazut. @TALIDA RUNCU: copilul are 8 ani nu 4, nu 5. La varsta asta cred totusi ca este deja sa treaca pe o trecere de pietoni singur. Nu cred ca de vina sunt parintii ca nu l-au avut sub supraveghere atunci. Pacat insa ca in acel moment, nu s-a asigurat mai bine, sau ca nu a luat in considerare ca neghiobul acela care mergea ca ghiuleaua, nu are de gand sa opreasca. Ce mai... un alt sofer cretin!!! Ei bine, trebuie luate masuri: 1. decapitat soferul. Glumeam. O sa primeasca ce trebuie sa primeasca. 2. decapitat POPA DANIEL asta, ca sa ajunga la Mantuitor si la copil, sa vada daca totul este ok pe acolo. Cu asta nu glumesc. 3. legat toti copii cu sfori de 1.5m lungime de parinti. Nu cred ca rezista parintii. Nici copiii. Nici vecinii. Nici POPA Daniel asta. Asta este cu adevarat un PF (prea fericit). O fi fumat ceva inainte sa scrie?! Dumnezzzzău lui!! 4. Bumpere la treceri - PERFECT! Sau sens giratoriu de 1.5 m inaltime cu inclinatie de 90 de grade, caci daca nu sunt la verticala, boul acela cu masina, tot l-ar fi luat pe copil. Numai de data asta, l-ar fi bagat 25 de m in pamant ca ar fi aterizat pe el. 5. Desenat pe jos mare cu rosu STOP acolo unde este STOP. Offff... copil de 8 ani.... trecere de pietoni... mi se rupe inima.
Raspunde

silviu

Acum 7 ani

Cateva corectii: ... La varsta asta cred totusi ca este deja IN STARE sa treaca pe o trecere de pietoni singur... .... ...legat toti copiiI cu sfoara...
Raspunde

un tata

Acum 7 ani

Frica este modul in care natura ne educa. Trebuie sa ne educam copiii sa le fie frica atunci cand traverseaza. Trebuie sa-i legam cu sforile unei comunicari cotidiene si sa ne asumam aceasta educatie. Moartea unui copil este cea mai mare tragedie iar piererea unui copil este cea mai mare durere a unui parinte. Este tulburator atunci cand copiii platesc o cumulata si sedimentata vina a unor adulti, fie ei soferi, politisti, functionari publici, preoti, doctori, parinti sau altceva !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus