Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie

Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie

Actualizare

Arafat: Două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat la Rafinăria Petromidia

Două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat la Rafinăria Petromidia din Năvodari, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic, patru persoane rănite fiind în prezent transportate cu ambulanţe la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean Constanţa.

Reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) de la Ministerul Afacerilor Interne au declarat pentru News.ro că două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat, luni după-amiază, la Rafinăria Petromidia, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic.

În urma deflagraţiei, patru persoane au fost rănite, iar la ora transmiterii acestei ştiri acestea sunt transportate la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Colonelul Daniel Popa, inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa a declarat pentru News.ro că la Rafinăria Petromidia au fost trimise iniţial cinci autospeciale pentru stingerea incendiilor, după care numărul acestora a fost suplimentat cu încă două.

ISU Constanţa a declanşat planul roşu de intervenţie.

Știrea inițială

Patru oameni au fost răniţi într-o explozie ce a avut loc, luni după-amiaza, la Rafinăria Petromidia, din judeţul Constanţa, autorităţile declanşând planul roşu de intervenţie.

Deflagraţia a avut loc în jurul orei 18.00, pe platforma din Năvodari, iar în urma acesteia patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite Mediafax.

Autorităţile din Constanţa au declanşat planul roşu de intervenţie, mai multe ambulanţe fiind trimise la locul incidentului.

Explozia a fost urmată de incendiu, iar până la această oră nu a fost lichidat, anunţă autorităţile.

foto news.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus