Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
13°C

Juniorii de la FC Interstar au impresionat la Junior’s Cup Brașov

Juniorii de la FC Interstar au impresionat la Junior’s Cup Brașov

Juniorii de la FC Interstar Sibiu au avut o evoluție excelentă la turneul Junior’s Cup 2016, de la Brașov. FC Interstar a reușit un loc 2 la grupa 2008 și câte un loc 4 la grupa 2007 și 2008.

GRUPA 2008 VICECAMPIOANĂ

Elevii lui Ioan Bulea au ocupat poziţia secundă din 24 de echipe,după victoriile pe linie în cele cinci meciuri disputate în grupă. Interstar a eliminate-o pe Steaua Bucureşti în sferturile de finală şi pe Luceafărul Cluj în semifinale. Din păcate pentru sibieni, au cedat cu 1-3 în finala mare în faţă lui Sport Team Bucureşti.

GRUPA 2007 LOCUL 4

Juniorii antrenaţi de Horaţiu Băra Graeff au pierdut în finala mică a turneului 1-2 cu Cautis Steaua Sudului Bucureşti, ratând astfel podiumul competiţiei la această categorie de vârstă, la care au participat 25 de echipe. Echipa a înregistrat patru victorii, un egal şi o înfrângere, în meciurile din grupă, urmate apoi de o victorie în sferturile de finală, 1-0 cu Junior Craiova, şi de o înfrângere cu 0-3, în semifinale, cu Luceafărul Cluj.

GRUPA 2006 LOCUL 4

Pe poziţia a 4-a din 30 de echipe participante au încheiat turneul juniorii pregătiţi de Daniel Murășan. Cu şase victorii şi un rezultat de egalitate, Interstar a câştigat grupa din care a făcut parte, detronând echipe ca Steaua, Dinamo, Sparta Bucureşti (campioana ediţiei trecute) sau LPS Suceava (locul 3 în România). CSM Vâlcea a fost "victima" din sferturi, însă Corona Braşov şi Scf Tică Danilescu Bucureşti au barat drumul echipei sibiene în semifinală şi apoi în finala mică.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

unu obiectiv

Acum 5 ani

nu mai e nici interstarul ce a fost ... juniori si antrenori de duzina... de unde rezultate nene ?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus