Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

Maternitatea Polisano din Sibiu încurajează nașterea naturală

Maternitatea Polisano din Sibiu încurajează nașterea naturală

Maternitatea Polisano, declarată de UNICEF și Ministerul Sănătății “Spital, prieten al copilului”, susține nașterea naturală ca fiind cea mai firească și benefică modalitate de a aduce pe lume un copil. În acest sens, în luna septembrie, pachetul dedicat nașterilor naturale este oferit la un preț redus.

Maternitatea Polisano lansează o promoție specială, în luna septembrie: pachetul pentru nașterea naturală costă 2.900 de lei. În schimb, viitoarele mame primesc toată atenția și experiența echipei medicale, siguranța că au la dispoziție echipamente medicale de ultimă generație și condiții de cazare elegante și confortabile, astfel încât să aibă o naștere cât mai ușoară și intimă.
“Nașterea a fost dintotdeauna un eveniment natural și cât de poate de firesc. Supramedicalizarea ei în ultimele decenii a dus la pierderea încrederii femeii în propriile puteri și în faptul că poate și trebuie să își asculte propriul corp în acest proces. Noi, echipa Maternității Polisano, susținem nașterea naturală ca fiind cea mai firească și benefică modalitate de a aduce pe lume un copil, bineînțeles, în condițiile în care nu se impune o intervenție medicală pentru siguranța mamei și a bebelușului”, declară dr. Ovidiu Gligor, medic obstetrică-ginecologie și manager al Spitalului European Polisano.

În cadrul Maternității Polisano, cea mai modernă din zona Centru a țării, mamele au siguranța că bebelușul este îngrijit de o echipă de medici specialiști, instruiți după cele mai moderne standarde europene de îngrijiri prenatale și perinatale, în specialitățile obstetrică-ginecologie, neonatologie, pediatrie, ATI, genetică medicală, psihologie, laborator și imagistică medicală. De altfel, în cadrul maternității funcționează patru linii de gardă, în obstetrică-ginecologie, ATI, neonatologie și laborator și un punct de transfuzie, care asigură continuitatea asistenței medicale. Maternitatea dispune de trei săli pentru naşterea naturală și nașterea în apă și două săli pentru operaţii de cezariană cu circuite închise.

De la deschidere, în Maternitatea Polisano au avut loc peste 1.700 de nașteri, dintre care peste 150 au fost bebeluși născuți prematur.Promoția este valabilă pentru femeile gravide începând cu săptămâna 23 de sarcină, iar nașterea va avea loc cu medicul de gardă. Contractele de naștere trebuie încheiate în perioada 1-30 septembrie 2016. Pentru detalii privind oferta și încheierea contractului puteți apela numărul de telefon 0744.581.300.

Sursă foto

Comentarii

3 comentarii

K.Samuel

Acum 4 ani

Excelenta atitudine! Aceeasi atitudine o au si medicii din judetean, unde, dupa renovarea clinicii, conditiile sunt foarte bune. Avem trei copii, toti nascuti la judetean, si de fiecare data am fost foarte multumiti, fara sa dam niciodata nimic.
Raspunde

LaFlemme

Acum 4 ani

Totusi, unele asistente si doctori de la judetean nu s-au "modernizat" odata cu clinica. Nici noi nu am dat nimic, dar unele asistente pur si simplu sunt nepasatoare. Iar faptul ca-ti iau copilul din salon si nici macar nu te informeaza ce urmeaza sa-i faca, este lipsa de profesionalism. Ai buton de urgenta, suni la el si vine dupa jumate de ora. Cum spuneam, peretii sunt albi dar personalul este gri.
Raspunde

Aparate de laborator

Acum 4 ani

Evident ca ei investesc sume considerabile in aparatura de laborator moderna.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus