Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cindrea a pierdut procesul cu subprefectul Anca Șandru și CJ Sibiu

Cindrea a pierdut procesul cu subprefectul Anca Șandru și CJ Sibiu

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, a pierdut procesul în care adat în judecată Instituția Prefectului, pe subprefectul Anca Şandru și Consiliul Județean. Cindrea a contestat ordinul semnat de subprefectul Anca Șandru prin care mandatul său s-a încheiat înainte de termen, dar şi decizia consilierilor judeţeni, care au luat act de actul emis de subprefect și au votat demiterea fostului președinte.

Totul a pornit după ce Ioan Cindrea a fost condamnat definitiv de Înalta curte de Casaţie şi Justiţie pentru conflict de interese, după ce şi-a angajat soţia la biroul parlamentar. Actul emis de Instituția Prefectului a venit doar după demisia prefectului Ovidiu Sittterli.

În proces, Cindrea a cerut anularea Ordinului prefectului nr. 83/7.03.2016, privind constatarea încetării de drept înainte de termen a mandatului de Președinte al Consiliului Județean; repunerea sa în funcția anterioară, respectiv aceea de președinte al Consiliului Județean Sibiu; obligarea Consiliului Județean la plata indemnizațiilor începând cu data emiterii Ordinului Prefectului, până la data repunerii în funcție, obligarea pârâților la plata daunelor morale în cuantum de 100 de mii de lei. Toate punctele au fost respinse printr-o decizie definitivă și irevocabilă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

un curios

Acum 7 ani

sper sa-si piarda viata cat mai curand posibil....
Raspunde

Brian Loman

Acum 7 ani

Papagalul de Siterli mai bine a demisionat el decât să îl concedieze pe condamnatul Cindrea.
Raspunde

Amalia

Acum 7 ani

La cate prostii o facut si de cati oameni si-o batut joc, individul acesta condamnat va sfarsi in inchisoare mai mult ca sigur. Exemple: -radu micu o facut un gard de 70000 de lei la spitalul judetean - dpc-ul la ordinul lui Cindrea o lucrat non stop pe gratis la partia lui Bota. -toate masinile de la CJ se reparau la service-ul ginerului. Exemple sunt multe
Raspunde

Hell-town

Acum 7 ani

Asta ca sa nu se mai bata moneda pe "prietenia" PSD-ALDE! Legea e lege, indiferent cine susține funcționarii publici! Nota bene.
Raspunde

autovictimizare

Acum 7 ani

Lasa gargara. FA-CA-TU-RA! Oricum Sitterli trebuia sa -si dea demisia ca sa intre in campanie, e baiat destept si n-a semnat o prostie. Decizia lui Cindrea NU E DEFINITIVA! Nici n-are termen inca ultimul proces de la Bucuresti. Au fost pe-o vorba, s-au facut doar c-o dau in judecata. Ca doar n-o obligat-o nimeni sa semneze. Si cine o pune sa semneze ca prefectu?
Raspunde

Steli

Acum 7 ani

Cindrea este un condamnat definitiv si urmarit penal intr-un dosar de la DNA. Ce cauta el presedinte la PSD Sibiu??!!!!? P.S. Sa nu mai stergeti comentarile!!!!!
Raspunde

Ghita

Acum 7 ani

Papagali , nu mai aveti ce comenta voi , toata ziua pe comentarii , mergeti la lucru mai !!!!
Raspunde

Mariana

Acum 7 ani

Doamne, uite ca se mai face si dreptate. Omul asta nu are pic de rusine si demnitate !
Raspunde

Niculaie G.

Acum 7 ani

Traiasca COSTICA-DUMNEZEU, tata lu managementu calitatii totale, viitoru PRESEDINTE PSD SIBIU, senator! El va fi nou Niku Nanu al politicii judetene!
Raspunde

dancp

Acum 7 ani

ghinion
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus