Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Premierul Cioloş a călătorit până la Munchen cu o cursă de linie, la clasa Economic

Premierul Cioloş a călătorit până la Munchen cu o cursă de linie, la clasa Economic

Premierul Dacian Cioloş face o vizită oficială de 2 zile în Germania, la Munchen, unde are întâlniri cu autoritățile landului Bavaria şi cu reprezentanți ai unor puternice companii germane. Primul ministru a călătorit duminică după-amiază cu o cursă aeriană de linie, la clasa Economic, scrie TVR.

 

image-2016-09-5-21268344-41-dacian-ciolos-avion

foto  Ionuţ Gheorghe TVR

Conform reporterului TVR care a surprins imaginea,  când a urcat în avion, Dacian Cioloş a fost invitat de o stewardesă să ia loc la Business Class, dar acesta a refuzat şi a spus că va sta acolo unde i-a fost alocat loc. Sub ochii celorlalţi călători, premierul şi-a făcut loc, cu bagajul, până la scaunul său şi s-a aşezat alături de şeful Cancelariei, Dragoş Tudorache. Întreaga delegaţie oficială, în jur de 8 persoane, a călătorit cu clasa Economic.

La sosirea pe aeroportul din Munchen, premierul a fost aşteptat de ambasadorul Emil Hurezeanu. După aterizarea avionului, ceilalţi pasageri s-au ridicat, iar una dintre stewardese le-a cerut ca să se aşeze până când iese din avion delegaţia oficială. Călătorii nu au comentat, premierul a zis "asta din cauza noastră" şi şi-a cerut scuze, ieşind.

Premierul Dacian Cioloş s-a deplasat în Germania, la Munchen, într-o vizită cu un caracter "în principal economic" şi va avea întâlniri cu lideri politici bavarezi, dar şi cu reprezentanţi ai unor companii germane, printre care BMW, informează Guvernul.

"Deplasarea în Germania va avea un caracter în principal economic prin discuţiile pe care premierul român le va avea cu autorităţile de land şi reprezentanţi ai unor puternice companii germane atât din Bavaria, cât şi din alte zone ale Germaniei", anunţă Executivul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Micul Muci

Acum 7 ani

Un tip micut se aseaza pe locul repartizat.In avion,nu in troleibuz!E o stire?Trebuie sa pic in cur de uimire?Sa-mi caut tubul cu oxigen?
Raspunde

Wili

Acum 7 ani

Așa începe normalitatea...
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Dupa atatia ani in care am vazut numai parveniti, mi-e teama sa cred ca cineva care primeste o functie inalta mai are bun simt. Oricum, ar fi bine sa nu fie doar "de fatada" ...
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

Respiram normalitate...
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Incredibil! Chestia asta chiar tine la mintile scurte... Aer de normalitae si alte kkt-uri din astea... DE CATE ORI O SA MAI TINA?? La nesfarsit? Ma tem ca da...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus