Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Lucrări pe străzile Mărului, G. Garibaldi, I.P. Reteganu, Turismului și Henri Coandă. Restricții de trafic

Lucrări pe străzile Mărului, G. Garibaldi, I.P. Reteganu, Turismului și Henri Coandă. Restricții de trafic

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță restricțiile de trafic necesare desfășurării lucrărilor de pe străzile Mărului, G. Garibaldi, I.P. Reteganu, Turismului și Henri Coandă. Astfel, Comisia de Circulație a acordat aviz favorabil execuției lucrărilor de modernizare pe următoarele străzi:

Strada G. Garibaldi va fi închisă traficului până în 1 noiembrie pentru reabilitarea rețelei de apă, accesul riveranilor urmând să fie permis în condiții de șantier. Avizul a fost solicitat de SC Montrepcom SA, aceasta fiind o lucrare realizată cu finanțare din bugetul SC Apă Canal SA. Pe perioada lucrărilor menționate, strada Liliacului se va transforma din sens unic în sens dublu, pentru ca riveranii să poată ajunge la proprietățile lor.

Strada Mărului va fi închisă circulației din această săptămână până la sfârșitul lunii noiembrie pentru modernizare. Strada face parte dintr-un pachet finanțat de municipalitate prin fondurile împrumutului BERD. Contractul prevede reabilitarea rețelei de canalizare pluvială, a carosabilului și a trotuarelor și amenajarea de zone verzi. Lucrările vor fi realizate de firma SC Geiger SA.

Strada Ion Pop Reteganu va fi închisă traficului pentru modernizare în perioada 5 septembrie – 30 noiembrie. Această stradă face parte din lotul Piața Cluj, modernizarea acesteia fiind finanțată de Primăria Sibiu din fondurile împrumutului BERD. În următoarele trei luni se va amenaja canalizația metropolitană în care vor fi apoi coborâte cablurile suspendate, vor fi modernizate iluminatul public, carosabilul și trotuarele.

Strada Turismului va intra și aceasta în lucru. Primăria Sibiu, prin SC Comtram SA, va repara carosabilul și trotuarele afectate de lucrările la rețelele de gaz și apă. Reparațiile se vor desfășura pe tronsoane. Comisia de Circulație a emis aviz pentru tronsonul dintre sensul giratoriu de la intersecția cu strada Morilor până la strada I. Neculce, lucrările pe această porțiune urmând să desfășoare în perioada 5 – 26 septembrie sub trafic, cu restricționarea unei benzi. Tronsonul dintre strada I. Neculce și strada Lânii va fi reparat în perioada 26 septembrie – 30 noiembrie, cu închiderea totală a traficului, accesul fiind permis doar pentru riverani.

• Pe strada Henri Coandă, pe porțiunea de la calea ferată spre sensul giratoriu de la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, se va moderniza rețeaua de gaz. Lucrările se vor efectua în trotuarul de pe o singură parte a străzii, iar trecerea de pe o parte pe cealaltă parte a străzii se va efectua prin forare, astfel că nu va fi necesară închiderea traficului. Constructorul, SC Sipatub SA, a primit aviz pentru efectuarea lucrărilor pentru perioada 5 septembrie - 10 noiembrie, dată până la care trebuie să finalizeze inclusiv refacerile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus