Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Pistolarul din Valea Aurie. A amenințat că împușcă două femei și doi copii

Pistolarul din Valea Aurie. A amenințat că împușcă două femei și doi copii

Un tânăr din Valea Aurie a scos pistolul și a amenințat că împușcă două femei și doi copii în urma unui incident minor din trafic.

Evenimentul a avut loc vinerea trecută, pe strada Valea Aurie din cartierul cu același nume. Două femei din Sibiu, aflate într-o mașină împreună cu doi copii pe bancheta din spate, ajunse la intersecția cu strada Sibiel au rămas blocate în trafic după ce un tânăr de aproximativ 20 de ani, venind de pe strada Sibiel nu a oprit la indicatorul ”Stop” și a ajuns aproape față în față cu prima mașină. Sibianca aflată la volan i-a cerut tânărului șofer să miște mașina câțiva metri în spate, întrucât el avea obligația de a acorda prioritate. Șoferul s-a enervat, a scos din torpedoul mașinii un pistol pe care l-a armat în fața femeilor și l-a îndreptat către ele și copii.

”Când au văzut pistolul s-au speriat și a fugit repede pe lângă el, trecând pe bordură. S-au panicat. El nu s-a lăsat și a întors mașina după ele și le-a urmărit. Fetele au oprit foarte speriate în stația de autobuz de pe strada Poiana pentru că era multă lume acolo și s-au gândit că le lasă în pace. El a oprit în spatele lor nervos, dar dacă a văzut că sunt mulți oameni a plecat. Apoi fetele l-au văzut unde a parcat mașina, că nu a plecat departe. M-au sunat pe mine, eu am sunat la 112, am dat numărul soției polițistului care a sunat-o imediat și le-a spus să vină la secția de poliție din Valea Aurei. În timp ce se apropiau de secție polițiștii deja fuseseră anunțați și le așteptau afară. În timp ce povesteau ce s-a întâmplat în secție un echipaj a și plecat după el, unde le-a fost indicat și l-au prins. Într-adevăr, în torpedou i-au găsit pistolul”, a declarat pentru Turnul Sfatului soțul uneia dintre femeile amenințate.
La solicitarea Turnul Sfatului reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au confirmat incidentul și au declarat că pe numele tânărului a fost deschis dosar pentru amenințare. În seara respectivă tânărul conducea mașina mamei lui, iar pistolul era unul de tip airsoft pentru care nu este nevoie de autorizații speciale. Polițiștii continuă acum cercetările.
”Cum să scoți pistolul și să-l îndrepți către niște femei, care au și copiii în mașină? Și nu i-au făcut nimic, i-au zis doar să se dea la o parte pentru că el nu a respectat regulile de circulație! El nu a vrut, a stat cu mașina în drum și i-au zis: Dar tu ai ”Stop”, tu ai intrat greșit! Lasă-mă să trec, ca să poți trece și tu! El a scos pistolul pe geam și l-a îndreptat spre ele. Acum știm că nu era pistol cu gloanțe adevărate, dar pe loc nu ai cum să-ți dai seama. Chiar și așa, cum să ameninți că tragi spre niște femei și copii?”, a mai spus soțul uneia dintre femeile amenințate.
Tânărul ”pistolar” nu este la prima faptă de acest gen în Sibiu. Locuitorii cartierului Valea Aurie spun că l-au mai văzut fluturând pistolul în parcarea blocului unde locuiește în urma unei altercații avute cu un vecin. Atunci, pentru a aplana conflictul, vecinii au apelat la mama lui care a intervenit să-l liniștească.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

20 comentarii

Cornel din blocu' 7

Acum 7 ani

pai pe papagalul ala trebuie sa-l bagati la zdup vreo sase luni sa-i treaca cheful de western uri..;)
Raspunde

Camarad

Acum 7 ani

Specimenul nu are inca o rezervare la Aiud ? Unde sunt sectoristii de alta data care i-ar fi masat ficatul instant cu cartea de telefoane ? Dati numele berbecului pistolar, sa-l stie urbea !
Raspunde

Gabriel

Acum 7 ani

nu cunosc masajul la ficat cu cartea de telefoane, dar pare o abordare directă. De atâta political corectness am ajuns să-l spunem la mama, asta da pedeapsă!
Raspunde

VL-69-BMW

Acum 7 ani

Poate au zis copiii ceva. Poate l-au injurat.
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Si atunci ar fi trebuit sa ii impuste, conform gandirii tale inguste? Directia o stii (spre S), deci drum bun.....
Raspunde

Mny

Acum 7 ani

Într-adevăr doi copii de 3 ani sigur s-au apucat de înjurat
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Probabil si fumat !
Raspunde

ion

Acum 7 ani

Astia cu airsoftul, care se cred mari soldati, ar trebui controlati mai bine. Toti mutantii imbraca uniforme , poarta replici de arme si se cred mari razboinici.
Raspunde

lina

Acum 7 ani

Dar lasand deoparte faptul ca individul este un cretin complet, ati sesizat totusi ca e vorba de un pistol de jucarie cu bilute de plastic si nu de o arma de foc? Desigur, in goana dupa senzational, domnii "ziaristi" au facut sa sune totul de parca a scos un Glock sau ceva similar... hmmm...pistolar ziceti? mai curand copil retard!
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Un astfel de pistol "de jucarie", in functie de model, poate genera o viteza a bilei de peste 100 m/s la iesirea din teava si de la o distanta mica, poate afecta un ochi iremediabil sau, poate provoca o lovitura serioasa pe pielea sensibila a unui copil ...
Raspunde

Dia

Acum 7 ani

Si de jucarie daca ar fi fost pistolul nu e permis sa ameninti 2 mamici cu copilasii in masina ...sa-i fie rusine...RUSINE pe care cu siguranta nu o are...s-a dat Barbat hi hi hi ce sa zic in fata unor mamici...pai sa nu-l "incolteasca" verbal MAMICILE din V.A ca e vai de capul lui de se ameninta singur in oglinda cu pistolul....
Raspunde

Pan

Acum 7 ani

Nu e normal ! Ar trebui sa fie pedepsit cumva ... munca in folosul comunitatii - cel putin .
Raspunde

cetatean

Acum 7 ani

Legile noastre sunt prea blande sau sunt fentate de cei cu relatii unde trebuie.
Raspunde

DD

Acum 7 ani

In SUA nu mai auzeai de el cateva saptamani si cand se intorcea zicea multumesc si scuzati la toata lumea! Din pacate mai sunt multi pe strazile din Sibiu ca el.....
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Dar nu s-a gasit pana acum vre-unul care sa il bata bine si sa ii scoata prostiile din cap?
Raspunde

Rareş

Acum 7 ani

Ala cu Vl BMW a dat replica lui Basescu la scandalul cu copilul batut dar greu va prindeti
Raspunde

Grup de turisti

Acum 7 ani

Nu ma uit la antena 3 ca sa stiu chestii de astea!!
Raspunde

Astrahanu

Acum 7 ani

Deci inteleg eu bine? Au fost amenintate cu un pistol, indiferent de care, au sunat la 112 si aia le-au zis sa mearga la sectia de politie unde erau asteptate in fata sediului de catre 2 politisti? Eu sper ca e formularea defecta. Pt ca altfel, mi se pare extrem de grava atitudinea politiei. Ele aveau nevoie sa stea undeva la adapost pana la sosirea unui echipaj... nu vi se pare normal asa? Cum sa le pui sa vina ele la sectie, urmarite fiind de un dement?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus