Vineri,
19.08.2022
Cer Senin
Acum
32°C

Piața țărănească, închisă sâmbătă

Piața țărănească, închisă sâmbătă

Autoritățile județene anunță că sâmbătă, 17 septembrie, Piața Țărănească nu va fi deschisă. Motivul este generat de Concursul de Dans Sportiv Transylvanian Grand Prix, care se desfășoară la sfârșitul acestei săptămâni la Sala Transilvania. ”Pentru a evita îngreunarea accesului la acest eveniment de talie mondială, în data de 17 sept. nu se va organiza Piaţa Ţărănească de la Sala Transilvania. Cerem scuze producătorilor şi cumpărătorilor pentru acest inconvenient şi îi anunţăm că activitatea pieţei se reia din data 24 sept. 2016”, se arată într-un anunț al Consiliului Județean Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Micul Muci

Acum 5 ani

Doamne ce m-am spariat: am crezut ca s-a aprobat DALI-ul doamnei Cimpean cu mutarea frigorificelor.Dl Bratu,mai cu blindete,mai pe ocolite ca nu suntem toti flacai!Daca faceam un infarct la auzul vestii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus