Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

USR Sibiu strânge semnături pentru alegerile parlamentare

USR Sibiu strânge semnături pentru alegerile parlamentare

Organizația locală a USR anunță începutul pregătirilor pentru alegerile generale ce se vor desfășura la sfârșitul acestui an. ”Susţine oameni ca tine!”  este sloganul sub care Grupul de inițiativă Filiala Sibiu al Uniunii Salvați România inițiază campania de strângere de semnături pentru alegerile parlamentare. ”Evenimentul va avea loc vineri, 16 septembrie, ora 18:00, în Piața Mare din Sibiu. La acțiune sunt asteptaţi toți sibienii dornici să dea o mână de ajutor la reformarea clasei politice.  Fiecare semnătură este prețuită și reprezintă o responsabilizare a Uniunii Salvați România în proiectul său politic. Tocmai de aceea, cu acest prilej, provocăm sibienii să discute cu voluntarii noștri”, anunță USR Sibiu într-un comunicat de presă.

Partidul Uniunea Salvaţi România este fondat pe structura USB, al cărui lider este Nicușor Dan (foto) și este un continuator al partidului care a obținut la București, la alegerile locale, peste 30% din voturi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

23 comentarii

Ciobanu

Acum 7 ani

Cu adevarat o alternativa: un presedinte sarac si cinstit si un partid de stanga.
Raspunde

K.Samuel

Acum 7 ani

Nu vad ce te face sa crezi ca USR ar fi de stanga... Din contra. Oricum, inainte sa stranga semnaturile, cred ca ar fi esential sa ne spuna si cine candideaza. Adica, dau semnatura pentru partid si dup-aia o sa apara un om care n-are nicio legatura cu valorile in care cred eu?
Raspunde

Albusibiu

Acum 7 ani

Votul va fi pe liste, nu uninominal. Vei da semnatura pentru ca un partid sa poata intra in cursa electorala, nu pentru niste nume. Semnatura ta nu inseamna automat si vot. Pe de alta parte, partidul USR s-a constituit propriu-zis abia acum o saptamana. Inca nici nu au avut timp sa existe la nivel local. De pe margine cred ca e usor sa judecam lucrurile, dar, te invit, incearca tu sa organizezi un partid national. In fine, poti foarte bine sa nu dai semnatura si apoi sa te plangi ca n-ai alternativa la vot. Presupun ca iti convine sa alegi intre PNL si PSD?
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

1. Susţinători aveţi ; programul îl intuim; candidaţii ? 2.Acţiunea începe etc. ,unde continuă ,dle Bratu ?
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Semnaturi?Pentru ce?
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Cu riscul de-al supăra pe d-nul Albu, repet "cec in alb" pentru ce, si pentru cine ?Pentru cei ce n-au acces la putere din postura de activiști ai partidelor deja "consacrate" ?
Raspunde

Albusibiu

Acum 7 ani

Cu riscul de a nu va supara, va voi intreba daca puteti spune cateva nume ale celor la care faceti referire. Asta ca sa nu denigrati gratuit toti oamenii care se vor inscrie la USR. Cat despre "cec in alb", poate puteti spune care partid si-a publicat lista de candidati pana acum. Toti strang semnaturi inainte de a avea definitivata aceasta lista. Si inca o intrebare: spuneti dumneavoastra o solutie mai buna pentru politica romaneasca actuala. Ascultam...
Raspunde

Săndel

Acum 7 ani

Olingpia Gafosdea, ne spui în sfârșit care e soluția ta, ce își doresc majoritatea românilor? Ca să ne fie clar, nu de alta, dar trollingul tău nu aduce nimănui nimic.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Sandele maica, răspunsul la întrebarea ta l-am dat odată cu cel oferit domnului Albu.Pe de alta parte, trollingul, cum il numești tu este doar percepția ta proprie si poate si a altora. In nici un caz tu, "voi" nu sunteți detinatorii adevărului absolut, si nici altcineva ....Si ca sa fie si mai clar, de unde ideea cu a aduce ceva, cuiva?...Poate ești tânăr maica, si n-ai "prins" ideea dar, in capitalism , nimeni, niciodată, n-aduce nimic, nimănui gratuit....
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Domnule Albu, "cred" este cuvântul potrivit, ce exprima starea Dvs.de spirit. A pune o întrebare nu este echivalent cu a acuza, așa cum Dvs. "credeti" Continuând pe aceeași linie, ca un politician in devenire, va rog sa "credeti" ca veți fi acuzat (întrebat) de mii de cetățeni despre modul in care va duceți la îndeplinire promisiunile... Opiniile nu mi le pot schimba, deoarece ele sunt rezultatul a ceea ce am văzut si simțit la o adunare declarată "de constituire" nu din povesti aflate la colțul străzii. Si cum organizațiile" se fac de către oameni, cu oameni care doresc sa se implice, iar cei aflați in acel moment in sala nu erau veniți la o prăjitura si-o cafea...Vreau sa sper ca Sibiul va fi reprezentat in Parlament, in eventualitatea ca veți întruni sufragiile electoratului, de către oameni de-ai locului, nu impuși de la centru. Nu , nimic nu e roz in România dar, "vad" ca nu vreți sa va deziceți de metodele de manipulatre, altfel nu pot sa-mi explic contextul in care asociați tema fricii cu un personaj politic penal, inducând ideea c-as fi "partizanul "acestuia. Ca dovada a bunei-credințe pe care o invocați, mi S-ar fi părut normal sa aduceți exemple care sa cuprindă întreg spectrul politic... Am rugămintea sa încheiem acest "dialog" la distanța, deoarece nu doresc sa polemizez cu Dvs. si nici "consultații" gratuite nu ofer.
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

OMG ...OLINGI PI IA ..din troll de doi bani ai ajuns si analist politic sau chiar candidat politic? WTF! cine sta realmente in "spatele " tau(vostru)excremente diversioniste??
Raspunde

Albusibiu

Acum 7 ani

Sper, sincer, doamna, ca sunteti doar pe piste gresite si nu rau intentionata. Dumneavoastra nu stiti sa puneti intrebari, fiindca mereu, inaintea intrebarii acuzati. Ba pe USR de arivism politic, ba pe cei de la TS de faptul ca ar fi lezati de dumneavoastra.... Punctul 2. Intalnirea cu Nicusor Dan n-a fost sedinta de constituire. A fost conferinta de presa si... intalnirea cu Nicusor Dan. Ca dovada, filiala USR Sibiu nu e nici azi constituita. V-am spus acest lucru si mai sus, dar se pare ca nu cititi alb pe negru. Punctul 3. Unde am spus eu ca ati fi partizana lui Dragnea? Am mentionat doar o ipoteza foarte probabila in toamna lui 2016. Nu stiu daca noi cei din USR vom putea opri asta, dar macar noi vom putea spune ca am facut tot ce a tinut de noi. In fine, chiar cred ca e de dorit sa incheiem acest dialog care nu foloseste nimanui, mai ales ca, la fiecare replica pe care v-o ofer, nu pot aduce idei pozitive ci trebuie doar sa dezmint afirmatiile dumneavoastra eronate.
Raspunde

Muntean

Acum 7 ani

Uau! Chiar am pierdut 20 de min ca sa citesc nimic. Nicio ideie clara, nimic pozitiv. Va felicit domnule Albu, pentru ca ati reusit sa duceti si sa incheiati aceasta discutie. O singura remarca: - s-a tot vhiculat ca posibila solutie absenteismul la vot. Nu cred ca acestor "oameni" care formeaza clasa politica le-ar pasa ca ii voteaza 1 sau 10000000 de oameni. in cazul in care ar vota doar 1, ar spune ca au fost alesi cu 100%, un scor extraordinar care le aseaza o mare responsabilitate pe umeri si ii obliga sa lucreze in scopul poporului. Numai bine la toata lumea!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus