Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
0°C

Metoda accidentul. I-a dat 11.200 de lei unui necunoscut, ca să-și scape ginerele

Metoda accidentul. I-a dat 11.200 de lei unui necunoscut, ca să-și scape ginerele

O femeie din Sibiu i-a dat toți banii din casă, adică peste 11.000 de lei, unui bărbat care a mințit-o că ginerele său a avut un accident. Fără să sune mai întâi să se intereseze dacă acest lucru este adevărat, sibianca a pus mâna pe bani și i-a dat pe toți necunoscutului.

Femeia a fost sunată ieri, la ora 13.30, de un bărbat care s-a prezentat drept "procurorul Cristian" și a anunțat-o că ginerele său a fost implicat într-un accident rutier. Acesta i-a spus că soțul fiicei sale a lovit pe trecerea de pietoni o femeie, și i-a cerut bani pentru intervențiile chirurgicale necesare. Acasă la sibiancă a venit, la scurt timp, un necunoscut, căruia aceasta i-a înmânat 11.200 de lei. Abia câteva ore mai târziu, a constatat că a fost înșelată. "În după-masa zilei de ieri, în jurul orei 1800, o femeie din municipiul Sibiu s-a prezentat la Poliția Municipiului Sibiu pentru a sesiza faptul că a fost înșelată prin metoda „accidentul”, prejudiciul creat fiind de 11.200 de lei", se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Polițiștii atrag atenția că această metodă nu necesită o documentare prea riguroasă din partea hoţilor. Sunt vizate persoanele mai în vârstă, ai căror copii sau rude apropiate sunt plecate în străinătate ori mutate în alte localităţi din ţară, care nu mai locuiesc cu ei. "Înşelăciunea poate avea următorul scenariu: o rudă apropiată a fost implicată într-un accident rutier grav şi trebuie să plătească bani victimei, pentru a scăpa de întocmirea unui dosar penal şi de pedeapsa cu închisoarea, sau în cazul de ieri, să suporte costurile unei intervenții medicale urgente și necesare", mai spun reprezentanții IPJ.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

...

Acum 6 ani

Este incredibil cum dupa atata mediatizare inca mai pica in plasa atatia oameni...
Raspunde

Gogaie

Acum 6 ani

Mama prostilor e mereu hravida!
Raspunde

moșneagul

Acum 6 ani

Să nu fii în locul ei! Femeia s-a speriat, tu vii cu poante slabe!
Raspunde

Gogaie

Acum 6 ani

Gravida....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus