Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt

Actriţa Angelina Jolie a depus actele prin care solicită divorţul de soţul ei, actorul Brad Pitt, a anunţat, marţi, avocatul vedetei americane, citat de Reuters, citat de News.ro

”Decizia a fost luată pentru binele familiei. Ea nu va comenta această decizie şi cere presei să asigure familiei sale intimitatea de care nevoie în această perioadă”, a dezvăluit avocatul Robert Offer într-o declaraţie pentru presă.

Potrivit TMZ.com, Angelina Jolie a depus actele de divorţ în cursul zilei de luni, invocând motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, şi solicită custodia celor şase copii ai cuplului.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, însă relaţia lor a devenit subiectul unui număr uriaş de speculaţii încă din 2004, în timpul filmărilor de la ”Mr. & Mrs. Smith”. În acea vreme, Brad Pitt era căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston.

În ianuarie 2005, Brad Pitt şi Jennifer Aniston au anunţat că s-au despărţit, iar Aniston a depus actele de divorţ câteva luni mai târziu.

În aprilie 2004, presa americană a publicat fotografii cu Brad Pitt, Angelina Jolie şi fiul ei adoptiv Maddox, realizate în timpul unei vacanţe în Kenya.

Angelina Jolie a adoptat-o apoi pe fiica ei Zahara din Ethiopia şi, la începutul anului 2006, a anunţat că ea şi Brad Pitt aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil biologic. La scurt timp după acel anunţ, Brad Pitt i-a adoptat pe Maddox şi Zahara.

Fiica lor Shiloh s-a născut în mai 2006, iar cei doi actori l-au adoptat apoi pe Pax, un băieţel din Vietnam, în martie 2007.

Angelina Jolie a născut alţi doi copii biologici - gemenii Vivienne şi Knox -, în iulie 2008.

Cuplul şi-a anunţat logodna în 2012.

În august 2014, cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, organizată la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Franţei. La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului, rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Micul Muci

Acum 7 ani

''Angelina Jolie a născut alţi doi copii biologici ''??? Iar ati dat-o pe Google Translate?
Raspunde

!

Acum 7 ani

in sudul vietnamului sa rasturnat o bicicleta
Raspunde

Geo

Acum 7 ani

Brad asta o fi din Gura Raului?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus