Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Sibian arestat în Sighișoara. Poliția din Italia îl căuta de doi ani pentru jaf

Sibian arestat în Sighișoara. Poliția din Italia îl căuta de doi ani pentru jaf

Un bărbat din Sibiu, pe numele căruia autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru complicitate la jaf, a fost depistat de polițiștii din Mureș, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române.

Sibianul a fost prins în data de 19 septembrie, are 28 de ani și era urmărit internațional.

”Pe numele acestuia, autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru complicitate la jaf, faptă săvârșită în cursul anului 2014, când, împreună cu alți 2 români au furat un telefon mobil de la un cetățean italian. Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au făcut schimb de date cu polițiștii de investigații criminale de la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu”, au transmis polițiștii mureșeni.
Sibianul a fost a fost predat polițiștilor de la Poliția Dumbrăveni — IPJ Sibiu care l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraților Curții de Apel Alba-Iulia, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare italiene.

Foto: Arhiva

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus