Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Daniela Cîmpean și-a făcut echipă și a strâns deșeuri de Ziua Naţională a Curăţeniei

Daniela Cîmpean și-a făcut echipă și a strâns deșeuri de Ziua Naţională a Curăţeniei

Din dorinţa de a da un bun exemplu locuitorilor judeţului şi de a combate obiceiul de a arunca deşeurile la întâmplare,o echipă a Consiliului Judeţean Sibiu a participat, sâmbătă, 24 septembrie, la Ziua Naţională a Curăţeniei. Echipa a strâns peste 75 de saci de deşeuri în zona Guşteriţa.

echipa-cj Deşeurile urâțesc zonele naturale, poluează solul si adesea apele de băut. Acestea afectează nu doar imaginea în lume, dar și sănătatea publică.

„Consiliul Judeţean Sibiu a dat tonul in această toamnă unui nou sistem de colectare selectivă a deşeurilor şi succesul acestuia va depinde în mare măsură de gradul de conştientizare al locuitorilor judeţului, de câtă atenţie vor acorda oamenii noilor reguli de a elimina în mod civilizat deşeurile. În această zi naţională dedicată conştientizării, haideţi să ne implicăm şi să arătăm că aruncarea deşeurilor în natură se întoarce împotriva noastră a tuturor”. , a  fost mesajul prin care Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean, a mobilizat angajaţii Consiliului.
Preşedintei CJ Daniela Cîmpean i s-au alăturat vicepreşedintele Marcel Luca, dar şi Oana Popa, directorul Direcţiei Strategii, Proiecte, Claudia Iordănescu, director ADI ECO, Laura Vîlsan, director DGASPC şi 25 de angajaţi. img_1830

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

.....pana la jumătatea lunii decembrie, municipalitatea nu avea nevoie de contract de salubritate ca, politicienii erau in stare sa strângă gunoi, cat nu putem noi produce....
Raspunde

TATA IPOCRIZIEI

Acum 7 ani

De ochii lumii. O astept si sâmbăta viitoare.
Raspunde

alesia

Acum 7 ani

lipseste turcan si echipa lui basescu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus