Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Crucea Roșie Sibiu „îndulcește” peste 1.000 de copii. Cu 800 de kg de ciocolată

Crucea Roșie Sibiu „îndulcește” peste 1.000 de copii. Cu 800 de kg de ciocolată

Crucea Roșie Filiala Sibiu va distribui pe parcursul acestei săptămâni aproximativ 800 de kg de ciocolată primită ca donație de la unul dintre prietenii Crucii Roșii.

De ciocolată distribuită de Crucea Roșie Sibiu și de prezența voluntarilor se vor bucura copii Școlii Gimnaziale nr.11 din Gușterița și cei ai școlii Gimnaziale nr 10 din Turnișor, dar și copii Școlii pentru Persoane cu Deficiențe de Auz Sibiu.

“Voluntarii noștri au făcut pungi cu ciocolată care vor ajunge la peste 1.000 de copii sibieni. Distribuția se va realiza pe parcursul întregii săptămâni către unități de învățământ unde sunt mulți copii din familii nevoiașe precum și la câteva centre de plasament din județul nostru, dar și la centrele de zi care funcționează în două parohi sibiene”, spun reprezentanții Crucea Roșie Filiala Sibiu.
Crucea Roșie Sibiu va oferi în dar ciocolată și copiilor din Centrul de Plasament Guliver, celor din Complexul de Servicii Comunitare Prichindelul și copiilor Centrului Școlar de Educație Incluziva Turnu Roșu. Voluntarii vor fi prezenți și la copii din Centrul de Zi al Parohiei ”Pogorârea Sfântului Duh” din Valea Aurie și din cadrul Centrului de Zi al Parohiei ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril 1” dar și la Clubul Micilor Electroniști din Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus