Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ovidiu Ganţ îl însoțește pe vicepremierul Vasile Dâncu la Berlin

Ovidiu Ganţ îl însoțește pe vicepremierul Vasile Dâncu la Berlin

Deputatul minorității germane, Ovidiu Ganț va întreprinde o vizită de lucru la Berlin în zilele de 29-30 septembrie, alături de vicepremierul Vasile Dâncu. Programul vizitei cuprinde discuţii la mai multe ministere federale, cu conducerea Bundestag-ului şi cu Grupul parlamentar de prietenie Germania-România. Delegaţia română va participa deasemenea la Seara parlamentară organizată de Ambasada României la Berlin, la care sunt invitaţi atât parlamentari germani cât şi reprezentanţi ai diasporei şi oameni de afacere.

„Vizita se înscrie în şirul vizitelor, pe care le-au întreprins în acest an domnul Preşedinte Iohannis şi domnul Premier Cioloş în Germania scopul fiind extinderea şi aprofundarea relaţiilor bilaterale între România şi Germania”, a declarat Ovidiu Ganţ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Sile

Acum 7 ani

Ai naibii ce se plimba Gant asta! I-am mai dat nemtii si crucea de merit...
Raspunde

un tata

Acum 7 ani

...pai cum sa nu-i dea ?! prietenia sovietica klaus-merkel, investitii la greu numai in Sibiul industrial pe forta de lucru ieftina pentru deutsche mutherland, care scrie doar pe produsul finit: made in deutschland !!! Ehe, cum somnul ratiunii naste...colosi economici si mama istorie fata prunci de metal cu creier de panzer...Oare cine va-ncerca a spune ca germania e motorul Europei ?! Fi-va, poate, motorul Europei, dar cu pistoane manufacturate in Balcani, sa fie clar !!! (nu sunt greseli literele mici la unele dintre substantivele proprii, sunt doar pareri personale!)
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

Lasa-i sa mearga, tata, ca mai au mult de reparat. Ex.: Klaus Heitmann: Imaginea romanilor in spatiul lingvistic german . Era si timpul sa vada si aia ca Romania se schimba.
Raspunde

123

Acum 7 ani

vrei sa lucrezi pe bani ca in germania dar cu calitate romana ?
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

......de multe ori, ma gândesc oare exista "calitate" in clasa politica românească, chiar daca pe unele replici de politician "scrie" made in germany?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus