Marţi,
31.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Campania de toamnă la lucrări sub asfalt: două străzi închise, mai multe restricționate

Campania de toamnă la lucrări sub asfalt: două străzi închise, mai multe restricționate

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Sibiu a avizat închiderea circulației pe străzile Oașa (cartierul Vasile Aaron) și Florilor (cartierul Țiglari). Pe cele două străzi vor fi executate lucrările la apă și canal. Strada Oașa va fi închisă din această săptămână până la jumătatea lunii noiembrie, iar Florilor – de săptămâna viitoare până în prima parte a lunii noiembrie.

Pentru același tip de lucrări în zona intersecției Ștefan cel Mare – Moldoveanu – Bâlea sunt programate intervenții cu restricții de circulație (dar nu totale) din 4 până pe 8 octombrie.

În ceea ce privește lucrările la rețelele de gaz, restricțiile avizate de Comisia Primăriei vizează intervenții pe două străzi din cartierul Reșița: Anina, în perioada 3 -28 octombrie, și Ion Popovici Bănățeanu, în perioada 7 – 28 octombrie. ”Lucrările se vor desfășura sub trafic, cu închiderea temporară și pe tronsoane a unei benzi de circulație. Termenele includ refacerea carosabilului și trotuarelor afectate”, informează reprezentanții administrației locale. Alte intervenții, dar de mai mici dimensiuni, mai sunt programate în zilele următoare pe străzile Prometeu, Londra și Zăvoi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Vio

Acum 6 ani

Pai strada Oasa ati asfaltat-o recent. Nu v-ati gandit atunci ca trebuie refăcuta reteaua de apa?
Raspunde

Ema

Acum 6 ani

Eu sunt curioasa cand se vor finaliza lucrarile pe strada Velceanu???
Raspunde

Eon = DOREL

Acum 6 ani

Strada Anina este refacuta, asfaltata, trasata si surpriza: azi cei de la EonGaz spargeau de zor strada. Cat de nesimtiti sa fie cei din primarie sa accepte mizeriile celor de la EonGaz, ce se apuca cand vrea pampersul lor de spart strazi proaspat refacute ca sa isi "bage ei teava " cand li se scoala!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus