Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Bitdefender primește ajutor de stat pentru a crea locuri de muncă la Sibiu

Bitdefender primește ajutor de stat pentru a crea locuri de muncă la Sibiu

Compania de securitate IT Bitdefender va primi ajutor de stat pentru crearea a 116 locuri de muncă în Sibiu și alte câteva orașe mari din România.

Bitdefender este controlat de antreprenorii Florin şi Măriuca Talpeş și recent a primit sprijin din partea Guvernului prin schema 332 / 2014 care sprijină dezvoltarea regională prin proiecte de investiţii prin care sunt create minimum 10 locuri de muncă, conform unui raport publicat de Ministerul Finanţelor Publice.

Compania a solicitat un ajutor de stat de 4,58 de milioane de lei şi va înfiinţa 116 locuri de muncă, dintre care 35 pentru lucrători defavorizaţi, potrivit sursei citate. Locurile de muncă vor fi create în  Iaşi, Cluj, Sibiu, Alba Iulia şi Târgu-Mureş, potrivit datelor comunicate anterior de Bitdefender.

Bitedefender aplicase şi în luna iunie pentru a obţine ajutor de stat dar cererea fusese respinsă de Finanţe, informează Ziarul Financiar.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus