Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

150 de persoane, la înmormântarea soacrei președintelui Iohannis

150 de persoane, la înmormântarea soacrei președintelui Iohannis

Peste 150 de persoane au fost prezente marți, în cimitirul municipal din Sibiu, la înmormântarea Georgetei Lazurca, soacra președintelui Klaus Iohannis, care a decedat duminică, la vârsta de 82 de ani.

Conform Agerpres, alături de Carmen și Klaus Iohannis, la înmormântare au fost prezenți președintele FDGR, Paul Porr, Judith Urban, consulul Germaniei la Sibiu, Andreas Huber, consul onorific al Austriei la Sibiu,  primarul Astrid Fodor și prefectul  Cristian Roman.

"În aceste momente îndoliate pe care le trăiți alături de ceilalți membri ai familiei, vă suntem alături sufletește și dorim să vă împărtășim, cu prețuire și binecuvântare, adânca noastră compasiune, cânt de mângâiere și întărire întru Domnul", se arată printre altele, în mesajul de condoleanțe transmis președintelui Iohannis, de către Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza.

Înmormântarea a fost oficiată de un sobor de preoți catolici.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

....

Acum 7 ani

Pomană n-a fost! Cred că la romano-catolici nu există așa ceva!
Raspunde

el

Acum 7 ani

Pomana e la PSD....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus