Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
7°C

O firmă sibiană anunță o investiție de 12 milioane într-un nou mall. La Oradea…

O firmă sibiană anunță o investiție de 12 milioane într-un nou mall. La Oradea…

Oasis Retail & Development Consulting, un dezvoltator din Sibiu cu o experiență de 14 de ani pe piața centrelor comerciale din România, anunță demararea lucrărilor de construcție pentru proiectul Prima Shops din Oradea, un parc de retail ce va necesita o investiție totală de 12 milioane EUR. Galeria comercială Prima Shops va fi ridicată pe bulevardul Decebal, și țintește o zonă principală (primary catchment area) de 60.000 de locuitori, în timp ce zona secundară, situată la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina, depășește 150.000 de persoane. În imediata vecinătate este deschis de doi ani un hipermarket Kaufland cu o suprafață de 5.500 mp, astfel încât noua dezvoltare va completa oferta pentru clientela deja formată aici. ”Atunci când am ales Oradea pentru dezvoltarea proiectului Prima Shops am ținut cont de nivelul ratei șomajului, respectiv 3,6%, unul dintre cele mai mici din țară, de venitul pe cap de locuitor, care este peste media națională, precum și de faptul că aici este un important centru universitar, cu 3.000 de absolvenți anual”, a declarat Kurt Wagner, acționar în cadrul Oasis Retail & Development Consulting.

1

Finanțarea proiectului se va face din surse proprii, termenul de finalizare al primei faze este prevăzut pentru luna martie 2017, iar faza a doua (încă 5.000 mp) va fi livrată în ultimul trimestru al anului 2017.

Oasis Retail & Development Consulting este un dezvoltator cu o experiență de 14 ani pe piața centrelor comerciale din România, având la activ peste 70 de proiecte finalizate pe o suprafață de 1,5 milioane de mp de teren. Acționarii companiei, Klaus Reisenauer și Kurt Wagner au o experiență de 20 de ani în domeniu, fiind implicați in dezvoltarea de retail atât pe piața locală, cât și în Europa Centrală și de Est (Austria, Ungaria, Cehia și Slovacia). Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Mircia

Acum 5 ani

noi nu avem mall in Sibiu...apoi in alte parti sa mai facem. ceea ce e in sibiu...e o mizerie :(
Raspunde

x

Acum 5 ani

va urma si langa Hornbach....candva
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Ala-i mall??? WTF ! Pare un Lidl mai maricel.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus