Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Atac cu rachete în apropierea staţiunii turce Antalya, lansat de militanţi rămaşi neidentificaţi

Atac cu rachete în apropierea staţiunii turce Antalya, lansat de militanţi rămaşi neidentificaţi

 Cel puțin două rachete au căzut, vineri, în apropierea staţiunii estivale turce Antalya.  Nu s-au înregistrat victime, dar pagubele mariale sunt însemnate, scrie știripesurse.ro

Rachete au fost lansate din zona muntoasă care împrejmuieşte staţiunea Antalya. Ţinta presupusă ar fi fost un vas petrolier din largul mării, dar cele două proiectile au lovit un magazin de pescuit şi un depozit de materiale, situate pe coastă. Potrivit agenţiei Dogan, citată de Reuters, nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt însemnate. Numeroase forţe de ordine şi ambulanţe au sosit la locul deflagraţiilor.

Antalya este o staţiune foarte populară în rândul turiştilor străini, numeroşi români alegând această destinaţie pentru petrecerea concediilor. În ultimul an, Turcia a devenit scena unor atacuri teroriste deosebit de sângeroase, cu sute de oameni ucişi în explozii sau atacuri pentru care responsabili sunt PKK sau jihadiştii din Stat Islamic.

Sursă foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Stat Islamic

Vizualizari: 778

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus