Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Bulevardul Corneliu Coposu va fi închis circulației în acest weekend

Bulevardul Corneliu Coposu va fi închis circulației în acest weekend

Bulevardul Corneliu Coposu se închide circulației, pentru câteva ore, sâmbătă și duminică când sunt programate ceremonii speciale dedicate primirii drapelului de luptă de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență  Sibiu.

Circulația mașinilor și a autobuzelor în zona centrală a orașului va fi închisă la acest sfârșit de săptămână pentru pregătirea și derularea ceremonialului militar-religios. Potrivit avizului dat de Comisia de Circulație a Primăriei Sibiu, circulația pe bulevardul Corneliu Coposu va fi închisă timp de câteva ore.

”Porțiunea dintre Piața Unirii și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Constituției va fi închisă după cum urmează sâmbătă, 15 octombrie, între orele 10 – 12, și duminică, 16 octombrie, între orele 9.00 – 12.00. Măsura afectează și circulația pe străzile Independenței, Pompeiu Onofreiu și Berăriei, accesul pe bulevardul Corneliu Coposu nemaifiind posibil. Șoferii sunt rugați să ocolească zona sau să circule pe străzile adiacente bulevardului”, anunță  Primăria Sibiu.
Și circulația autobuzelor va avea de suferit. Astfel, Autobuzele 12, 13, 22, 5, 10, 17, 118 și 2 vor circula pe rute deviate în intervalele orare menționate, utilizând străzile Bâlea și Moldoveanu pentru dus și respectiv străzile Revoluției și Ștefan cel Mare pentru întors.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus