Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-8°C

,,FaceCarte” și ,,Madame Mon Amour”, lansate la Sibiu

,,FaceCarte” și ,,Madame Mon Amour”, lansate la Sibiu

Sibienii sunt invitați să participe la o dublă lansare și sesiune de autografe marca Nicu Alifantis, sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 17, la Librăria Humanitas. Pe lângă prezentarea proaspătului volum ,,FaceCarte”, se va lansa și cd-ul ,,Madame Mon Amour”.

Nicu Alifantis spune despre volumul său ,,FaceCarte” că este un fel de jurnal al ultimilor cinci ani în care emoțiile și trăirile sunt creionate cu sinceritate. ,,Ce avem noi aici? Niște poeme, câteva portrete și poate ceva mai multe povestiri, într-o înșiruire oarecum cronologică, un fel de jurnal al ultimilor cinci ani, în care s-au așezat trăiri, emoții sentimente, gânduri, neliniști, bucurii, creionate atât cât m-am priceput. Nu știu dacă neapărat cu dibăcie, dar sigur cu sinceritate. Lansate în spațiul public prin intermediul acestui fascinant instrument de socializare care este Facebook-ul, m-am lăsat uneori dezbrăcat de hainele artistului, în altele de cele ale omului, atât cât am considerat că merită să vă trezească interesul sau curiozitatea. Așadar, o carte de poeme, portrete, povestiri, despre mine, despre oameni, despre întâmplări, cu o prefață de Ioan Es. Pop”, spune Nicu Alifantis.

Prin albumul ,,Madame on Amour”, Nicu Alifantis spune că prin cele 15 cântece de iubire vrea să răspundă la întrebarea retorică a poetului Nichita Stănescu: ,,De ce te-oi fi iubind, femeie visătoare, care mi te-ncolăcești ca un fum…”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus