Vineri,
01.07.2022
Thunderstorm
Acum
31°C

Posturi scoase la concurs de Poliția Sibiu. Înscrieri, doar cinci zile

Posturi scoase la concurs de Poliția Sibiu. Înscrieri, doar cinci zile

Douăsprezece joburi sunt disponibile în structurile Poliției din Sibiu, iar înscrierile au început de astăzi. Dacă sunteți interesați, trebuie să vă hotărâți extrem de repede, pentru că, de luni încolo, nu mai sunt acceptate cereri.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sibiu, înscrierile se fac în perioada 19-23 octombrie.

Sunt disponibile: - două posturi de ofiţer de poliţie la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice; - un post de ofiţer de poliţie (inginer de comunicaţii) la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu  - Serviciul Comunicaţii şi Informatică; - un post de ofiţer de poliţie (sistematizarea şi organizarea circulaţiei rutiere) – la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu  - Serviciul Rutier; - un post de agent de poliţie ( securitate şi sănătate în muncă) la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu  - Serviciul Resurse Umane; - un post de medic veterinar – ofiţer de poliţie la Centrul Chinologic Sibiu; - două posturi de tehnician veterinar – agent de poliţie la Centrul Chinologic Sibiu; - un post de ofiţer de poliţie  la Centrul Chinologic Sibiu – Logistică – tehnic; - un post de ofiţer de poliţie la Centrul Chinologic Sibiu – Logistică – informatică; - un post de agent de poliţie la Centrul Chinologic Sibiu – Financiar; - un post de profesor III la Centrul Chinologic Sibiu – Învăţământ;

Înscrierile se fac până în data de 23 octombrie, în intervalul orar 10:00-15:00 (8.30-12.00 în data de 23.10.2016), la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Str. Revoluţiei, nr. 4 - 6.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

VL-69-BMW

Acum 5 ani

sef de politie angajati? ca poate ma bag
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

La oltenia acolo la tara la voi sa te bagi regatene, n-ar ajunge unu sef sa va expulzeze pe toti inapoi la saracie ca ati sufocat orasul asta frumos, sunteti ca paduchii...
Raspunde

ardei umplut

Acum 5 ani

te baga toti....
Raspunde

Naturist

Acum 5 ani

Se cauta politist specialist in calcarea ursului cu masina institutiei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus