Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Dan Fleșeriu, înaintea confruntӑrii cu U-BT Cluj:  ”Nu sunt de neînvins”

Dan Fleșeriu, înaintea confruntӑrii cu U-BT Cluj:  ”Nu sunt de neînvins”

CSU Sibiu disputӑ, sâmbătă, de la ora 18:00, un meci important împotriva formaţiei U-BT Cluj-Napoca, eterna rivală din derbiul Ardealului. Meciul nu va fi televizat, iar oficialii clubului susțin că, tocmai din această cauză, la ora actuală mai sunt puţine bilete disponibile.

Înaintea confruntӑrii, ”galben-albaștrii” au moralul ridicat și sperӑ sӑ facă un meci bun. ”Va fi un meci foarte greu, Clujul este un adversar puternic, dar noi ne-am antrenat toată săptămâna și sper să facem un meci bun iar la final să câștigăm. Am avut dezavantajul că am stat o etapă, însă ne-am antrenat iar legăturile între noi se conturează tot mai bine. Îi așteptăm pe suporteri la sală în număr cât mai mare să ne susțină, pentru că noi vom încerca să facem un meci foarte bun și să câștigăm”, a declarat Mirel Dragoste.

Dan Fleșeriu își dorește o nouă victorie în campionat pentru a demonstra că și CSU ar putea reprezenta România şi Sibiul în cupele europene, în cazul în care și-ar obține locul acolo, la finalul acestei ediții de campionat.

”Va fi un meci cât se poate de greu pentru că întâlnim o altă reprezentantă din Cupele Europene. Sper ca acest lucru să ne motiveze din nou, ca și în meciul cu Oradea, în așa fel încât să demonstrăm că am putea reprezenta și noi România și Sibiul, în Cupele Europene, dacă ne vom câștiga locul acolo. Clujul are o echipă extraordinar de bună, cu nume sonore, dar care etapa trecută a pierdut. Lucrul acesta ne dă și nouă speranțe, ne arată că nu sunt de neînvins și cred că un joc bun de echipă poate fi soluția pentru a-i învinge.  Moralul nostru este bun, jucătorii  sunt apți șii pregătiți. Sper ca de data aceasta să jucăm bine de la început și să menținem 40 de minute la intensitate maximă, astfel încât să nu mai avem probleme ca în meciul cu Oradea. Mă bucur mult pentru revenirea din meciul acela, dar trebuie să ținem cont că nu de fiecare dată echipele de valoare vor cădea așa de mult. Clujul cred că se concentrează la fel de bine atât pe competiția internă, cât și pe cea națională, însă vom vedea cât de greu le va fi să joace din trei în trei zile”, a declarat Dan Fleșeriu.

Biletele pentru partida de sâmbătă au fost puse în vânzare de către clubul sibian în sistem online, pe www.csusibiu.ro, și la sediul CSU, str. Rennes, nr.2.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus