Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Crăciunul 2016, fără tunel luminos pe Bălcescu

Crăciunul 2016, fără tunel luminos pe Bălcescu

Dacă în preajma sărbătorilor de iarnă, trei ani de-a rândul, pietonala Nicolae Bălcescu era luminată de peste 80.000 de beculețe multicolore prin evenimentul ,,Sibiu Lights and More”, anul acesta instalația nu-și va mai face simțită prezența. Nemulțumiți de suma alocată prin Agenda Culturală, organizatorii au anulat evenimentul, însă speră să revină anul viitor.

Anul trecut, Primăria Sibiu a alocat suma de 250.000 de lei pentru acest eveniment, însă anul acesta, organizatorii au primit o sumă mai mică, 150.000 de lei.  Aceștia spun că ,,Sibiu Lights and More” este un eveniment care a crescut de la o ediție la alta, iar suma primită nu permitea acest lucru.

,,Anul acesta nu o să-l mai ținem din cauza finanțării pe care am primit-o. Aceasta este mult mai mică decât cea pe care am primit-o anul trecut. Evenimentul trebuia să crească de la an la an, noi ne dorim să evoluăm, iar bugetul pe care l-am primit anul acesta nu ne permitem să-l susținem 100% și atunci am preferat să amânăm ediția de anul acesta tocmai ca să nu facem un lucru doar ca să fie făcut”, spune Sandra Dragoman, organizator al evenimentului ,,Sibiu Lights & More”.

Organizatorii spun că au primit un feedback pozitiv de-a lungul celor trei ediții ale evenimentului și sunt încrezători că anul viitor vor lumina din nou Sibiul în preajma sărbătorilor de iarnă.

,,Au fost oameni care au venit special din toate colțurile țării ca să vadă evenimentul de la Sibiu și cel mai probabil vom continua anul viitor. Sperăm ca la anul viitor finanțarea să fie pe măsură, pentru că este un proiect în care se investesc foarte mulți bani”, mai spune Sandra Dragoman.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

GRIGORE MANEA

Acum 7 ani

Sandra Dragoman, CATI BANI AI LUAT PENTRU ORGANIZAREA EVENIMENTULUI ? PA!
Raspunde

Gigi Nebunu'

Acum 7 ani

De unde sa mai dea si primaria daca toti banii raman la mitici si inapoi se intorc 10-20% . Luati cultura si lumina din ferentari.
Raspunde

Yeas

Acum 7 ani

Super! Am scapat de tziganie!!
Raspunde

Me

Acum 7 ani

Bravo,organizatorilor tin sa apreciez ca nu a fost facut doar de a face ceva,Sandra Dragoman iti ținem pumnii
Raspunde

grig

Acum 7 ani

"Organizatorii au anulat evenimentul, însă speră să revină anul viitor ", Eu sper sa revina la anul la multi ani ! Ce eveniment este acesta ? Sa instalezi niste beculete colorate ? Nu , eveniment este ca ei iau o caruta de bani in cardasie cu cei care aproba astfel de porcarii.De ce trebuie schimbat aspectul centrului cu chinezisme de 2 bani ? Raspuns : ca sa umfle altii muuuuuuulti bani....Sibiul este mult mai frumos asa cum il impodobeste primaria !
Raspunde

eugen

Acum 7 ani

DOAMNA DRAGOMAN NU ESTE CUMVA SOTIA DIRECTORULUI TETRULUI DE BALET DIN SIBIU ,OVIDIU DRAGOMAN?
Raspunde

gogu

Acum 7 ani

NU!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus