Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
5°C

Gaz Metan Mediaș a intrat în insolvență. Are datorii de peste 3,3 milioane de euro la stat

Gaz Metan Mediaș a intrat în insolvență. Are datorii de peste 3,3 milioane de euro la stat

Clubul Gaz Metan Mediaş, care are şi echipa de fotbal clasată în acest moment pe locul 5 în Liga 1, a în insolvenţă, anunţă Digi Sport, citând surse din interiorul clubului.

Deşi formaţia pregătită de Cristi Pustai este una din revelaţiile sezonului, din punct de vedere financiar clubul nu stă deloc bine, până în acest moment acumulând datorii de aproximativ 4 milioane de euro.

În încercarea de a redresa situaţia, CS Gaz Metan Mediaş a cerut intrarea în insolvenţă, iar Tribunalul Sibiu a aprobat cererea la începutul acestei săptămâni.

"Intrarea în insolvenţă este cea mai bună soluţie în momentul de faţă pentru Gaz Metan. Se va întocmi un plan de reorganizare în aşa fel încât să ieşim din insolvenţă până la finalul sezonului", a afirmat un oficial al medieşenilor, pentru Digi Sport.
Conform sursei citate, peste 80% din datorie (3,3 milioane de euro) e către bugetul statului. Jucătorii clubului de fotbal nu şi-au mai primit salariile de două luni.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus