Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

Actualizare | ”Doreii” sunt vinovați pentru întreruperea curentului în Terezian, timp de șase ore

Actualizare | ”Doreii” sunt vinovați pentru întreruperea curentului în Terezian, timp de șase ore

Actualizare 19:55 Un cablu subteran de 20 kV rupt de o echipă de muncitori care efectuau lucrări de săpătură în zona străzii Lungă este cauza întreruperii de curent de vineri dimineața, întrerupere care a afectat 1.200 de utilizatori din cartierul Terezian, informează reprezentanții Electrica Sibiu într-un comunicat remis ziarului Turnul Sfatului.

”Incidentul a apărut la ora 11:16, fiind afectate mai multe posturi de transformare care alimentau utilizatori din zona străzilor Gladiolelor, Târgul Cailor, Rusciorului, Lungă, Drumul Ocnei, precum și magazinul Lidl din cartierul Terezian. Simultan cu producerea acestui incident au fost afectate și alte echipamente din alte două posturi de transformare, respectiv arderea unei cutii terminale în postul de transformare nr. 125 și deteriorarea cuțitului separator bară 20 kV în postul de transformare nr. 124”, se arată în comunicatul amintit. Efectele defecțiunilor au fost remediate la ora 17:11, mai informează cei de la Electrica Sibiu.

Actualizare 17:15 Reprezentanții Electrica SA Sibiu anunță că defecțiunile înregistrate în cursul acestei după-amiezi au fost remediate, iar alimentarea cu energie electrică a cartierului Terezian funcționează la parametri normali.

Știrea inițială

În urma a trei avarii, întreg cartierul Terezian a rămas fără curent electric în după-amiaza zilei de vineri.

Echipele filialei sibiene a Electrica au intervenit pe teren, în jurul orei 16:30 fiind estimat că defecțiunile vor fi remediate în cel mult jumătate de oră. ”Este o avarie destul de urâtă, au fost înregistrate trei defecțiuni pe aceeași buclă, se întâmplă foarte rar astfel de evenimente. Echipele sunt pe teren, nu mai poate dura mult până când furnizarea de energie va fi reluată”, au declarat pentru Turnul Sfatului reprezentanți ai conducerii Electrica Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Camarad

Acum 6 ani

Ca sa fim corecti: nu este curent de la ira 11,25 ! Cum este "avarie urata" ? Dar alea frumoase ?
Raspunde

Mirela

Acum 6 ani

Minciuni legate de defectiune."Dorel" a rupt un cablu de curent pe str.Targul Cailor.
Raspunde

volt

Acum 6 ani

mai inlocuiti si retelele de alimentare ca ruginesc de pe vremea lui ceasca, pupa-v-as de meseriasi
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

In Strand se ia curentul intr-o veselie, ca pe vremea lu' Ceasca ! Nu stiu ce dracu tot freaca Primaria si subordonatii. Probabil platit datorii.
Raspunde

E os

Acum 6 ani

Electrician cred că este o meserie importanta!!!!! ....Si cu fff multe relații și oportunități.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus