Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
3°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Teatru, fotbal și petreceri de Halloween. Acestea sunt doar câteva dintre modalitățile de petrecere a timpului liber pe care le oferă Sibiul în ultimul weekend din luna octombrie.

Vineri, 28 octombrie

De la ora 17, la sediul OAR, str. Mitropoliei nr. 7, vor fi expuse fotografii din timpul unor intervenții la șase monumente ale patrimoniului, printre care două sunt din județul Sibiu. Acestea au fost salvate prin proiectul ,,Ambulanța pentru monumente”. Mai multe informații despre proiect găsiți aici.

Teatrul ,,Gong” din Sibiu invită publicul sibian tânăr la penultima reprezentație din acest an a spectacolului ,,Alice”, la ora 18. În regia lui Eugen Jebeleanu, spectacolul are o durată aproximativ de 75 de minute, iar prețul unui bile teste de 7 lei, tarif unic.

foto-alice-catalina-draghici-7

De la ora 19, la Teatrul Național ,,Radu Stanca” se va pune în scenă piesa de teatru ,, Bărbate, treci la fapte!”, în regia lui Șerban Puiu.

Teatrul ,,BECOME” prezintă comedia ,,Insomniacii” de la 19:30, la Centrul de Tineret din Sibiu. Biletele, în valoare de 10 lei vor fi sub forma unor donații și sunt disponibile pe tomix.ro sau se pot face rezervări telefonice la: 0745261751.

De astăzi, încep și petrecerile de Halloween, iar dacă nu v-ați făcut încă rezervare, poate veți opta pentru una dintre petrecerile pe care Turnul Sfatului le-a prezentat aici.

Sâmbătă, 29 octombrie

Pentru cei mici, Teatrul ,,Gong” din Sibiu propune ,,Atelierul de…meșterilit” de la orele 10 și 12, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Tot aici, de la ora 18, se va pune în scenă pentru ultima dată, anul acesta spectacolul ,,Alice”.

fc hermannstadt

Pe Stadionul Municipal din Sibiu, FC Hermannstadt o va întâlni pe ACF Metalurgistul Cugir, de la ora 15. Intrarea este liberă.

Pe scena Teatrului Național ,,Radu Stanca”, de la ora 19, va fi spectacolul ,,Solitaritate”.

De la ora 19, la Redal Expo muzica, dansul și pantomima se vor reuni prin spectacolul de balet ,,Giselle”. Biletele pentru toate spectacolele TBS pot fi cumpărate și online, fără niciun cost suplimentar, de pe siteurile bilet.ro și kompostor.ro.

Cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional ,,Clara Haskil” de la Sibiu, ce va avea loc între 29 octombrie și 5 noiembrie, va aduce pe scena de la Sala Thalia nume importante ale muzicii internaționale. De la ora 19:30 va fi un concert muzical după cum urmează: Soliști: Cvartetul Ad Libitum, Alexandru Tomescu (vioară) În program: Joseph HAYDN - Cvartetul de coarde în Fa Major, op. 3 nr. 5 Ludwig van BEETHOVEN - Cvartetul de coarde în do minor Nr. 4, Op. 18 Maurice RAVEL - Cvartetul de coarde în Fa Major

Duminică, 30 octombrie Gospodarii din satul Sibiel așteaptă cât mai multă lume la un târg și o degustare de mere, între orele 12 și 17, la Căminul Cultural din localitate.

mere traditionale

La Teatrul ,,Gong”, de la ora 11 va avea loc un spectacol la care animația este la ea acasă, ,,Scamatorii”.

,,Hamlet”, după W. Shakespeare, în regia lui Radu Alexandru Nica se va pune în scenă, de la ora 19, la Teatrul Național ,,Radu Stanca”.

De la 19:30, în cadrul Festivalului Internațional ,,Clara Haskil” va avea loc, la Sala Thalia un concert musical, la care participă, după cum urmează: Soliști: Adrien Boisseau, Franța (Violă), Pierre Genisson, Franța (Clarinet) și Alina Azario, Romania (Pian) În program: Wolfgang Amadeus MOZART - Trio "Kegelstatt" în Mi bemol Major pentru Pian, Clarinet și Violă, KV 498 , György KURTÁG - "Hommage à R. Sch." pentru Clarinet, Violă și Pian op. 15d, Robert SCHUMANN - Märchenerzählungen op. 132

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Anca

Acum 7 ani

Piesa de sambata de la Teatrul Național ,,Radu Stanca” se numeste "Solitaritate" si e asa pacat sa-i stricati titlul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus