Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Video | Flotări făcute simultan de 400 de elevi militari în cadrul provocării "10 pentru o Armată de 10"

Video | Flotări făcute simultan de 400 de elevi militari în cadrul provocării

Elevii Colegiului Național Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia au acceptat provocarea "10 pentru o Armată de 10!' și au făcut vineri, simultan, 10 flotări în cinstea Armatei României, invitându-i la rândul lor pe elevii de la Colegiul Național Militar 'Ștefan cel Mare' din Câmpulung Moldovenesc să facă același lucru, potrivit unui filmuleț postat pe contul de Facebook al școlii.

'Acceptăm provocarea lansată de doamna secretar de stat (din Ministerul Apărării — n.r.) Otilia Sava de a face 10 flotări în cinstea Armatei României, o Armată de nota 10', a spus elevul plutonier adjutant Oprea Gabriel, care, din poziția de drepți, și-a invitat colegii de liceu să facă împreună, la înviorare, cele 10 flotări, în curtea unității, transmite Agerpres.

Astfel, cei 400 de elevi militari care învață la colegiul din Alba Iulia au efectuat simultan un număr de 10 flotări, lansându-le provocarea, la rândul lor, colegilor de la Colegiul Național Militar 'Ștefan cel Mare' din Câmpulung Moldovenesc să preia ștafeta și să facă și ei același exercițiu.

Potrivit unei înregistrări postate pe contul de FB al colegiului din județul Suceava, aceștia au răspuns provocării elevilor din Alba Iulia și i-au îndemnat pe cei de la Colegiul Național Militar 'Tudor Vladimirescu' din Craiova să facă și ei 10 flotări.

Evenimentul '10 flotari pentru o Armat[ de nota 10!' a fost lansat în 20 octombrie la inițiativa secretarului de stat Otilia Sava, care i-a provocat pe tineri să facă acest exercițiu și să încarce filmulețele pe rețelele de socializare.

foto video facebook/Colegiul Național Militar " Mihai Viteazul" Alba Iulia

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea,da' oare Uca noastră, cate genuflexiuni ar fi dispusă sa facă, pentru câștiga alegerile?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus