Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Compania care oferă cele mai mari salarii din România face angajări la Sibiu

Compania care oferă cele mai mari salarii din România face angajări la Sibiu

Regia autonomă de stat care controlează şi dirijează traficul aerian, Romatsa, caută să angajeze 45 de controlori de trafic în toată România, inclusiv pentru turnul de control care sprijină activitatea Aeroportului Internațional Sibiu.

Un clasament realizat de Ziarul Financiar arată că angajaţii companiei Romatsa au cele mai mari salarii medii din economie: 17.600 de lei net pe lună. Salariul este de 9,6 ori mai mare decât salariul mediu pe economie din 2015 (de circa 1.850 de lei net).

În acest clasament, Romatsa este urmată de Nuclearelectrica (producţia de energie electrică), ING Bank (bancar), IBM (IT) şi Oracle (IT). Analiza a fost realizată pe baza datelor din bilanţurile financiare ale companiilor cu cea mai mare masă salarială din 2015.

În acest moment compania are două posturi disponibile la Sibiu, însă cei interesați trebuie să știe că examenele și testările sunt foarte riguroase.

Detalii despre condițiile de angajare găsiți pe site-ul companiei. Dosarul se va depune până cel mai târziu la data de 16.11.2016 ora 14,30 la sediul RA ROMATSA - DSNA Cluj, - Serviciul Resurse Umane.

Controlorii de trafic aerian de la Romatsa sunt printre angajații cel mai bine plătiți din România. Un angajat cu funcţia de controlor de trafic aerian are un salariu net de 21.000 de lei pe lună, aceasta fiind cea mai bine plătită profesie din România, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. În cazul unui începător, salariul este de 2.000 de euro.

Posturile scoase la concurs

Nr. posturi

Subunitatea

Posturi/subunităţi

Judeţ

8. DR Bucureşti ACC Bucureşti Bucureşti
4 DR Bucureşti APP Bucureşti Bucureşti
1. DSNA Bucureşti TWR Băneasa Ilfov
5. DSNAR Constanţa APP Constanţa Constanţa
2. DSNAR Constanţa TWR Constanţa Constanţa
1. DSNAR Arad TWR Arad Arad
2. DSNA Satu Mare TWR Satu Mare Satu Mare
2. DSNA Suceava TWR Suceava Suceava
2. DSNA Sibiu TWR Sibiu Sibiu
3. DSNA Tulcea TWR Tulcea Tulcea
4. DSNA Tg. Mureş TWR Tg.Mureş Mureş
2. DSNA Baia Mare TWR Baia Mare Maramureş
1. DSNA Bacău TWR Bacău Bacău
2. DSNA Oradea TWR Oradea Bihor
2. DSNA Iaşi TWR Iaşi Iaşi
4. DSNA Craiova TWR Craiova Dolj

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Zog

Acum 4 ani

Realizezi ca ai publicat lista de posturi de la concursul anterior. Acum angajarile sa fac pentru turnurile din transilvania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus