Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

VIDEO – ”Pe primul loc Sibiul e! Sibiul e!”. Petrecere în vestiarul echipei FC Hermannstadt

VIDEO – ”Pe primul loc Sibiul e! Sibiul e!”. Petrecere în vestiarul echipei FC Hermannstadt

Jucătorii echipei de fotbal FC Hermannstadt au sărbătorit cu mare fast victoria din această după amiază, în fața echipei Metalurgistul Cugir, cu scorul de la 3 la 1.

Meciul a contat pentru seriei a 5-a din Liga a 3-a la fotbal, pe care echipa sibiană o domină, fiind lider cu 28 de puncte.

În meciul de astăzi pentru echipa noastră au marcat Radu Necșulescu, George Monea și Petrișor Petrescu.

Vezi mai jos cum s-au bucurat jucătorii sibieni după meci:

Sursa foto/video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

17 comentarii

gigea

Acum 7 ani

Ma pufneste rasul... cascadorii rasului de pe primul loc... in ce liga? aia judeteana, sau cum ?
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

ce ipocrit/a esti...oamenii astia au inceput de jos..din liga a 4 a...au promovat din primul an in liga a 3 a ...acum conduc liga a 3 a si foarte probabil urmeza promovarea in liga a 2 a...e o realizare domnule/doamna ipocrizie... dar stai acolo in fata tastaturii tu si da-ti cu parerea ca faci bine ;)..probabil votant PSD... :)
Raspunde

Ivan de la Sibiu

Acum 7 ani

Bravo băieților! Sa o țină tot cu victorii și va fi promovare 100%. Comentările răutăcioase ne se iau în calcul. GIGEA o fi din Vâlcea sau județul Olt.
Raspunde

AUR

Acum 7 ani

Bravo băieți! Aveți suflete Frumoase si. ....cine luptă câștiga! Voi veni să vă susțin că sa "le rupeti fasul"!!!!!sincer *port noroc.. Incarcati-va cu energie ca voi face campanie voluntară de susținere până la AUR.ok Numai bine ....pe curând.
Raspunde

ger

Acum 7 ani

Sincere felicitári din Bavaria / Germania si ...la mai mare ! "Weiter so" FC Hermannstadt !
Raspunde

Li Tai

Acum 7 ani

@e-manuela Acuma, fara suparare! D-ta din care categorie faci parte??? Sper ca nu-ti solicit sa divulgi cel mai mare secret al vietii d-tale! Sau???
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, eu fac parte din categoria "si alții" ...."Si alții" sunt cei ce sunt prea "fraieri" pentru a se putea lasa prostiti de politicieni....
Raspunde

m

Acum 7 ani

@e-manuela Ori vorbesti de fotbal, ori la cratita.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea,...ntt....! Crede-ma, nu ești pregătit!....Încă....
Raspunde

m

Acum 7 ani

Sa se apuce de strâns bani de acum, ca in liga 2 trebuie mai multi. Si o sa facem foarte urat daca ne cheamă si astia la stadion si se sfarseste ca fc Sibiu si vointa(cea veche) si inter. Suntem rusinea României la fotbal. Ditamai orasul sa nu reuseasca sa-si păstreze echipele vechi si nici pe câteva din alea noi.
Raspunde

D.CAPATINA

Acum 7 ani

FELICIDARI BAIETILOR CAPUL SUS SI GANDITI POZITIV .D.C.USAf
Raspunde

D.CAPATINA

Acum 7 ani

SIBIENII STABILITI IN DETROIT MICHIGAN ,USA ROAGA REDACTIA PRIN DOMNUL STEFAN DOBRE SA NE DEA MAI MULTE AMANUNTE DESPRE CUM A DECURS JOCUL SIBIULUI.AM DORI SA VEDEM PRIN VDO CUM S-AU MARCAT GOLURILE ASA CUM A-TI ARATAT BUCURIA DIN VESTIAR,DUPA MECIUL CU CUGIR. VA MULTUMIM .D.C.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus