Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Vârstnicii din Sibiu sunt primii pe țară la folosirea cardului

Vârstnicii din Sibiu sunt primii pe țară la folosirea cardului

Conducerea Casei Județene de Pensii Sibiu a anunțat săptămâna aceasta că pensionarii din județul Sibiu sunt primii pe țară la încasarea pensiei pe card și utilizarea cardului.

În toată România pensionarii pot alege să-și primească pensia prin plata la domiciliu, banii fiind aduși de poștaș, sau ca banii să le fie virați direct în contul bancar.

”La plata prin cont bancar suntem pe locul întâi în România, pensionarii noștri fiind cei mai mulți care au solicitat acest lucru”, a declarat Dorel Aldea, directorul executiv al Casei Județene de Pensii Sibiu.
La data de 1 octombrie 2016 în județul Sibiu existau 97.646 de pensionari pentru care s-au plătit anul acesta suma de 917.100.575 lei.

Sursa foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ajutoarele cand¿????

Acum 5 ani

Ajutoarele toate de ce nu se virează tot pe card!!!!! La sate ii vezi ca la talcioc la așa-zisa posta din curtile private!!!!!! Cică vrem în UE.....dar cum se face brandul ,controlul si stoparea influentei politice la cei cu astfel de cadouri???!!!! CINE si când vir fi facute temele astea?..... Speram cu inc un pas.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus