Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Peste 1.500 de joburi, premii și competiții contra-cronometru, la Târgul de Cariere

Peste 1.500 de joburi, premii și competiții contra-cronometru, la Târgul de Cariere

Târgul de Cariere (TdC) revine la Sibiu, miercuri și joi, la Hotel Ramanda. 40 de companii și organizații caută angajați în diverse domenii de activitate, iar peste 1.500 de locuri de muncă sunt disponibile în Sibiu și alte orașe. Mai mult, vor găsi joburi și cei care vor să muncească în străinătate.

„Ediția din această toamnă vine cu o noutate: organizăm competiții contra-cronometru de traducere, în colaborare cu partenerii noștri de la Sykes. Astfel, îi provocăm pe candidați să intre în competiția Speed Translation Challenge și să demonstreze cât de buni și de rapizi sunt la tradus. Pot participa cei care știu italiană sau germană", spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

tdc

La Speed Translation Challenge sunt puse la bătaie premii pentru cei mai buni candidați: 2 telefoane și 2 bilete la Electric Castle. Înscrierile se fac în cadrul târgului, iar fiecare candidat are la dispoziție maxim 5 minute pentru a-și demonstra priceperea în fața recrutorilor.

Ce recrutează angajatorii

Cele 40 de companii și organizații care participă la TdC au disponible joburi, internshipuri și stagii în domenii diverse, de la IT, inginerie, industria tehnică, servicii, până la consultanță, servicii financiare, marketing, auto&automotive, retail și altele. Astfel, Arvato Bertelsmann caută peste 50 de vorbitori de germană, finlandeză, suedeză, daneză și norvegiană, BMT Group recrutează în diverse arii ale ingineriei mecanice, Lidl vrea să angajeze noi colegi ambițioși atât pentru magazine, cât și pentru echipele din depozite și sediul central. „PPRO România dorește să-și mărească echipa de specialiști în Sibiu, oferind oportunități profesionale pentru specialiști relații publice interesați să lucreze part-time, tehnicieni în domeniul e-payment și analiști financiari cu experiență", au precizat reprezentanții companiei PPRO România.

Recrutări  fac și companiile Accenture, BearingPoint, Bertrandt, Conectys, HORNBACH, Siemens, Star Transmission & Star Assembly, Stefanini, Sykes. În plus, participă la Târgul de Cariere de la Sibiu AIESEC, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, Auchan, CEPROCS, CGS România, CRH, Donuterie, H&H Consulting, Harting România SCS, ifm electronic, JOB TRUST, KeepCalling, KFC, Kromberg & Schubert, KUKA Systems, Marquardt Schaltsysteme, McDonald’s, MHS Truck & Bus, NTN-SNR Rulmenți, Penny Market, Pirelli, Profi, Universitatea "Lucian Blaga"Sibiu, VEO Worldwide Services, Visma Services România. Există și oportunități de joburi în Grecia, în domeniul hotelier, pentru bucătari, chelneri, cameriste, în total peste 3.500 de joburi.

Concursuri și surprize 

Cei care vin la Târgul de Cariere și dau like paginii de Facebook Târgul de Cariere sunt întâmpinați cu ceai sau cafea. În plus, dacă se înscriu în tombolă, pot câștiga o bicicletă Pegas. Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să vină la Târgul de Cariere, să-și facă o poză cu bicicleta Pegas de la târg și să posteze fotografia pe profilul lor de Facebook folosing hashtagul #TdC&bike. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, la finalul sezonului de toamnă TdC.

Târgul de Cariere are loc, timp de două zile,  la Hotel Ramada.  În prima zi programul este de la 10:00 la 19:00, iar în cea de-a doua, de la 10:00 la 16:00. Intrarea este liberă. Detalii găsiți aici. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus