Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO| Flotări făcute simultan de 273 de studenți ai AFT

VIDEO| Flotări făcute simultan de 273 de studenți ai AFT

273 de studenți din anul I din cadrul Academiei Forțelor Terestre din Sibiu au acceptat provocarea 10 flotări pentru o Armată de 10 și au făcut astăzi, simultan, 10 flotări în cinstea Armatei României, provocându-i la rândul lor pe studenții Academiei Forțelor Aeriene  Henri Condă din Brașov să facă același lucru.

dsc_8959

Academia Forțelor Terestre a acceptat provocarea Colegiului Național Militar  Dimitrie Cantemir din Breaza și astăzi, 273 de studenți s-au aliniat pe platoul din incinta academiei pentru a executa  cele 10  flotări, în ritmul bătăilor de tobă.

https://youtu.be/HWL2BPPrAO0

"Mi s-a părut o provocare interesantă. Am făcut acest lucru cu plăcere și lansăm și noi aceeași provocare colegilor noștri de la Henri Coandă. Vrem să le arătăm că nu ne dăm bătuți", spune Andreea Bob, din Dej, studentă în primul an la AFT.

dsc_8974

Provocarea 10 flotari pentru o Armată de nota 10! a fost lansat în 20 octombrie la inițiativa secretarului de stat Otilia Sava, care i-a provocat pe tineri să facă acest exercițiu și să încarce filmulețele pe rețelele de socializare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

18 comentarii

10

Acum 7 ani

Suflete Frumoase, va iubim . Respect pentru tot ceea ce faceti .
Raspunde

Joe

Acum 7 ani

Ce viata grea au unii
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, acești oameni ca "trudesc"din greu, oare nu merita si "dânșii" o mărire consistentă a soldei?....
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

Da' tu muncesti ceva FMM de troll muuist travestit?:)))))))GET A JOB !
Raspunde

tralala

Acum 7 ani

au facut 10 flotari wow sa le marim salariile ca au doar 2500-3000 de lei cadrele militare si uite la ei ce trudesc..
Raspunde

joseph

Acum 7 ani

Da oare ce plm vor face panaramele astea cand ne vor invada trupele speciale ale lui Putin??? aud????
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, pai nu-ti spusei?....te luam pe tine ca strateg, si le "organizam" o ambuscada in Pasu Oituz, asa cum procedezi tu cu frigiderul, cand ești singur acasa si crezi ca nu te vade nimeni...
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

Iti spun io ce va face armata: la inceput, tinem cu NATO, ca doar suntem aliati. Daca cumva Putin va fi mai tare, intoarcem eroic armele impotriva asupritorilor capitalisti. Eroi am fost, eroi sunt inca.
Raspunde

joseph

Acum 7 ani

Nu,niste "sclavi lasi" am fost ,suntem....vai de tara asta...populata de mamaligari votaci cu creierul spalat...gloata condusa de tradatori hoti,analfabeti,incompetenti!!
Raspunde

ACTRUS

Acum 7 ani

Col. conf.univ. dr. Robert STANCIULESCU.. Un incompetent ajuns loctiitor al comandantului. Cat timp astfel de "oameni" vor fi parte din conducerea Academiei, armata romana nu poate fi decat de nota 4.. Imi pare rau!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea,nu ti-ai găsit persoana potrivită, distrează-te cu "cea" pe care o ai la îndemâna!...Ha, ha
Raspunde

Joseph

Acum 7 ani

Bravo TS...DATI-I MARE CU CENZURA ...lasati-l doar pe trolul e-manuela (de nu veti fi chiar unul din voi)sa balacareasca totul pe aici cu tampeniile lui...SICTIR JURNALISM DE RA.HAT
Raspunde

joseph

Acum 7 ani

Si tot ce scrie e-manuela mara intre ghilimele nu are tenta(mascata) de bataie de joc,mistocareala,luat in ras orice articol?????deci daca cenzurati feceti-o fara discriminari..daca nu ...bleah...
Raspunde

Gigi Nebunu'

Acum 7 ani

Dle Traian ar trebui sa ercetati cat mai e spaga la aft. Prin 2005 era undeva intre 3-5mii de dolari.S-o mai fi schimbat in timp dar io nu cred. Din cate stiu la academie in buCUResti s-a marit spaga la 10-15mii euro . Dai un ban dar esti realizat toata viata vorba preajigodiei Daniel Dollar rapperu' cu kg de aur pe el. Bani consumati de pomana. ar trebui toate sa fie private . Bugetarii au supt maduva tarii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus