Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

 “Arta nu are limite”. Spectacol de teatru și dans susținut de artiști cu dizabilități

 “Arta nu are limite”. Spectacol de teatru și dans susținut de artiști cu dizabilități

Asociaţia Diakoniewerk International Sibiu organizează, luni, de la ora 17:30, la sala Thalia, spectacolul de teatru şi dans ,,Arta nu are limite", susţinut de artişti cu dizabilităţi. Momentul va fi acompaniat de muzica live a cvartetului de coarde “INIMa” Sibiu.

“Un spectacol plin de emoţie, presărat cu multe ore de muncă şi repetiţii în care se reflectă ambiţia persoanelor implicate de a-şi valorifica potenţialul şi dorinţa de a demonstra că imposibilul devine posibil. Vom avea dans, în compania cvartetului Inima şi sub îndrumarea prof. Teresa Leonhard, o piesă de teatru sub îndrumarea psihoterapeutului Bianca Babeş, expoziţie cu vânzare a produselor confecţionate în Centrul Ocupaţional Diakoniewerk,poveşti terapeutice,expoziţie de grafică, muzică, alături de Aneea Opriş, acompaniată la pian de Mihai Pitan”, transmit organizatorii.

Din cele 32 de proiecte ale ONG-urilor locale înscrise la Semimaratonul Sibiului, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri din Sibiu, au fost selectate 20 de proiecte care îşi propun să schimbe în bine comunitatea locală. Proiectul Asociaţiei Diakoniewerk International se află printre cele câştigătoare. Prin proiect, iniţiatorii doresc să reflecte ambiţia persoanele implicate de a-şi depăşi limitele şi de a le arată că îşi doresc să fie alături de ei.

 

Comentarii

1 comentarii

mihai

Acum 5 ani

frumos ! felicitari !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus