Vineri,
21.06.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Ce facem în weekend? Mâncăm pizza, patinăm și mergem la teatru

Ce facem în weekend? Mâncăm pizza, patinăm și mergem la teatru

Weekend-ul 17-19 ianuarie nu este prea ofertant în ceea ce privește activitățile indoor. Câteva concerte și spectacole de teatru sunt cele mai notabile evenimente din acest sfârșit de săptămână. Avem în schimb la dispoziție un mic târg în Piața Mare, care ne așteaptă cu tradiționalul patinoar din centrul orașului, câteva căbănuțe și roata panoramică.

Vineri, 17 ianuarie

Ne începem weekend-ul la Pizza by Tango, unde este pregătită cea mai delicioasă pizza din centrul orașului. Cu produse proaspete, alese pentru calitatea superioară, preparatele cochetului local din Piața Mică vă vor trezi cu siguranță apetitul pentru distracția de vineri seara.

De la ora 18, Teatrul Gong prezintă premiera spectacolului „Povestea lui Măzărel”. Prețul unui bilet este 9 lei, iar spectacolul durează 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Detalii aflați de AICI.

povestea lui mazarel gong

La Zestrea, în Piața Mare, de la ora 19, ne bucurăm de un concert combinat cu bucate tradiționale și băuturi alese. „Aproape Unplugged” din Iași cântă diseară folk rock autentic românesc. Locurile sunt limitate, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0769078162. Detalii aflați de AICI.

Primul party al noului an de la Faust Cafe und Disko aduce în centrul orașului o seară de reggae/hip-hop. Mistah White va deschide noul an, alături de Natty Ned Selekta și mai mulți invitați speciali. Petrecerea începe la ora 21 și va ține până târziu în noapte.

do the reggae

Sâmbătă, 18 ianuarie

Deja tradiție, Arena Platoș Freestyle Open ajunge weekend-ul acesta la cea de-a noua ediție. Competiția va putea fi urmărită începând cu ora 11, iar seara, de la ora 21 va avea loc After Party-ul, cu DJ Pussycutz.

81902852_2641287609292752_4535278773569847296_o

De la orele 10 și 12, micuții sunt așteptați la un nou atelier susținut de Teatrul Gong. De această dată, participanții vor învăța să își creeze propriile păpuși pe tijă. Costul unui atelier este de 14 lei și are o durată de o oră și jumătate. De la ora 10 atelierul este recomandat copiilor între 4 și 6 ani, iar de la 12 vor participa cei cu vârsta între 7 și 10 ani.

atelier gong

Tot la Gong, la 11 și la 18, copiii vor putea urmări spectacolul „Castelul Zânei Nopții”. Prețul unui bilet este 9 lei.

„Castelul Zânei Nopţii” este un spectacol realizat în maniera teatrului de animaţie, în care cei mici sunt invitaţi să descopere aventura unei fetiţe într-un tărâm magic, cu personaje fantastice. Acţiunea se petrece în castelul Zânei Nopţii, unde fenomenele naturii, personaje alegorice personificate, sunt invitate la bal.

castelul zanei noptii gong

Maria Cojocaru ne invită de la ora 21 la Imperium, pentru un acoustic session alături de Sergiu Bodescu și Mihai Pitan. Rezervările se fac la numerele de telefon 0369 454 690 / 0745 391 481.

Duminică, 19 ianuarie

„9 Oameni. 9 momente. 9 situații perfect valabile. De la străzi întortocheate, la pariuri, la mașini cu alt tip de caroserie e doar un pas” – cam așa se rezumă spectacolul pe care Imperium Pub îl pregătește pentru seara de duminică. Să dai cu căciula în câini este un spectacol caritabil, plin de umor. Evenimentul va începe la ora 20. Rezervările se fac la numerele de telefon 0369 454 690 / 0745 391 481.

spectacol imperium

Programul integral al Teatrului Gong poate fi accesat pe website-ul dedicat, iar programul Teatrului Național „Radu Stanca”, de unde pot fi achiziționate bilete, este aici.

Programul filmelor care rulează la CineGold, multiplexul din Promenada Mall Sibiu, poate fi consultat aici. Filmele care rulează la Centrul Cultural Ion Besoiu sunt disponibile pe pagina de facebook a instituției, în timp ce programul Cinematografului ARTA poate fi consultat mai jos.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus