Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Video | Cum se circulă în cel mai nou sens giratoriu al Sibiului

Video | Cum se circulă în cel mai nou sens giratoriu al Sibiului

Asfaltat în urmă cu două zile, noul sens giratoriu din intersecția străzilor Bâlea – Ștefan cel Mare – Moldoveanu a redus mult cozile formate la vechiul semafor.

Luni dimineața, imediat după ora 08:00 – oră la care pe strada Constituției coada de mașini se întindea de la intersecția cu str. 9 Mai până la cea cu bulevardul Corneliu Coposu – traficul în noul sens giratoriu era extrem de fluent. Timpii de așteptare pentru trece prin girație sunt mici indiferent de zona din care vin mașinile. Toate cele patru treceri de pietoni au fost mutate, lucrările rămase fiind cele de aducere la cote a capacelor de canal, asfaltare a trotuarelor, finalizarea iluminatului și a spațiilor verzi.

Lucrarea este executată de SC DPC SA, în baza unui contract valoare de 524.623 de lei, fără TVA, semnat acum un an și jumătate.  Termenul de execuție a giratoriului este de o lună de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6237

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

pffff

Acum 7 ani

la finalul fulmuletului se vad 6 capace de canal + 1canal cu grilaj in 2mp! wow!!!!
Raspunde

tom

Acum 7 ani

Da, asa e, luni dimineata se circula extrem de lejer !
Raspunde

K.Samuel

Acum 7 ani

Se circula foarte bine! Dar pana sa se faca acest sens, absolut vital, au trebuit sa se faca cel de la Negoiu cu Stefan cel Mare, Ludus cu Calea Dumbravii, care sunt inutile, dar nu au fost gratis. Arata inca odata, ca la directia tehnica din primarie, lucreaza oameni neexperimentati...
Raspunde

...

Acum 7 ani

Obligatoriu montati semafoare cu butoane la trecerile de pietoni! Nu limitatoare. Pe acolo trec la anumite ore foarte multi elevi pentru ca e o scoala in apropiere!
Raspunde

Anais

Acum 7 ani

Da, sunt absolut necesare semafoarele, pentru ca in general la giratorii sunt foarte periculoase trecerile de pietoni, a caror prioritate soferii nu prea au chef sa o respecte. Limitatoarele ar incurca circulatia, dar semafoarele cu butoane, care ar functiona mai mult la orele de varf, ar aduce mai multa siguranta copiilor care trec spre si dinspre scoala.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, ideea este excelenta....Oare cum ar fi ca mașinile sa staționezi in plin sens giratoriu, așteptând verde la semafor?... Acum vin si eu si "plusez": n-ar fi mai bine sa se instaleze bariere la intrarea in "giratoriu" si asta ca "măsura de fluidizare" a traficului?...
Raspunde

fwedaa

Acum 7 ani

La cum arata asfaltul si rosturile din acesta nu o sa tina mult
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

incredibil....niciun sofer nu circula corect in sens giratoriu.....
Raspunde

...

Acum 7 ani

sunt multi soferi care nu semnalizeaza iesirea din giratoriu si cei care vin de pe Stefan cel Mare au banda 1 obstructionata de muncitori la intrarea in giratoriu. Poti detalia ce nu e corect? Sau e doar trolling de 2 lei?
Raspunde

vasile

Acum 7 ani

Se circula foarte bine.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, doresc sa plec de-acasa pe la ora 10.Ai putea, te rog, sa transmiți si pentru ora respectiva un buletin de trafic?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus