Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
1°C

ALEGERI SUA: Trump a câştigat în 25 de state şi are susţinerea a 244 de electori. Clinton a obţinut 18 victorii şi 215 electori

ALEGERI SUA: Trump a câştigat în 25 de state şi are susţinerea a 244 de electori. Clinton a obţinut 18 victorii şi 215 electori

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a obţinut până în prezent victorii în 22 de state americane şi a obţinut susţinerea a 232 de electori, devansându-şi rivala, pe Hillary Clinton, care a câştigat în 17 state şi a obţinut susţinerea a 209 electori, potrivit proiecţiilor CNN, citat de news.ro

Hillary Clinton a câştigat alegerile in Nevada, potrivit unei proiecţii CNN. În aceste condiţii, Clinton are în prezent susţinerea a 215 electori, din totalul de 270 de care ar avea nevoie pentru a deveni prima femeie preşedinte a Statelor Unite.

Pe de altă parte, Donald Trump mai are nevoie de numai 26 de voturi pentru a deveni viitorul şef al statului.

Mass-media americană nu a dat încă proiecţii pentru Michigan, Wisconsin, Arizona, New Hampshire, Pennsylvania, Minnesota, Maine şi Alaska.

Conform New York Times, Donald Trump are peste 95% șanse să câștige alegerile prezidențiale din SUA. Șansele republicanului cresc vertiginos și la casele de pariuri.

foto

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

10 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, mere-ti la vot de graba, si pune-ti ștampila pe "tehnocrați" gen Comanescu, care vrea sa "se asigure ca America voteaza corect"... Ha, ha, ha la romani nu de ieri de azi "gura bate curu"...Stați tupil sa-l vedeți pe "tehnocrat" cum o întoarce ca la Ploiești...Halal diplomat!
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, si trimite-ti-l si pe premieru' mâncător de macaroane la plimbare, ca si-ăla bătea câmpii cu dezinvoltura ieri....Abia aștept sa vad "ratoiul" cocosind "găina bătrâna" a Europei...
Raspunde

@e-manuela

Acum 6 ani

Faci parte,cumva,din cercul marilor vizionari ai lumii?Sau esti un biet bolsevic dornic de sange?Ori un malefic de o rautate extrema?Ai vazut, cred, ca toata lumea civilizata a fost socata de alegerea facuta!Nici o previziune nu ducea la acest rezultat!(exceptia este Putin,bineinteles)Asa ca nu le aduce tehnocratilor acuzatii noi;s-au comportat absolut normal de data asta!
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, nu stiu câți "anișori" ai, dar un lucru este cert ! Încă nu ai învățat ca "chibitului" ii este interzis sa-i "pută gura"!....Ce-nseamna in viziunea ta "lume civilizata" ?Probabil te uiți prea mult la Teleenciclopedia, si crezi ca Civilizația se reduce la teritoriul Europei....N-as vrea sa ma hazardez spunându-ti ca ești "spălat pe creier" ci te încurajez sa mergi, in ipoteza ca-ti permiți lucrul acesta, sa cutreieri lumea întreaga si sa te documentezi la "sursa"...
Raspunde

PSD avem cu toti in ADN!

Acum 6 ani

PSD e numele iubirii noastre de tara! Sa ne luam tara inapoi din mainile sorosistilor! ALDE si cu PSD ne mangaie batranetile! Nu va tradati neamul, romanii mei!
Raspunde

Georg

Acum 6 ani

Aceasta este o RECLAMA pentru ceva de vandut. Reclamele sunt de pus la rubrica speciala PUBLICITATE dupa ce s-a PLATIT TAXA de PUBLICITATE si pentru aceasta se elibereaza o CHITANTA. Se interzice folosirea spatiului PUBLICITATE pentru apelurile la Violenta, Discriminare, destabilizarea Ordinii de Drept si a Statului. Cei ce calca normele Spatiului Public si Publicitate vor fi deferiti Justitiei care va hotara ptrivit legilor in vigoare si Contitutiei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus