Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Filmul german, sărbătorit la Sibiu

Filmul german, sărbătorit la Sibiu

Filme ce tratează probleme umanitare și politice vor rula în acest weekend la Sibiu, între 18 și 20 noiembrie, în cadrul „Weekendul filmului german”. Cu subtitrare în limba engleză, filmele se adresează tuturor iubitorilor de film, iar intrarea este liberă.

Organizat de Centrul Cultural German Sibiu şi Academia Evanghelică Transilvania, Weekendul filmului german, va aduce în fața spectatorilor, de la ora 19, la Centrul Cultural German Sibiu, de pe str. Mitropoliei nr. 16, de-a lungul celor trei zile următoarele filme: Die Farbe des Ozeans, Wir sind jung, wir sind stark și Kaddisch für einen Freund.

„Proiectul își propune să creeze o punte culturală între Germania și România, oferind astfel publicului sibian posibilitatea de a face cunoștință cu un aspect al scenei culturale actuale din Germania, respectiv filmul german”, spune Alexandra Muntean, referent cultural.

Vineri, 18 noiembrie, 2016, va rula filmul Die Farbe des Ozeans, un film actual despre problemele umanitare şi politice cu care se confruntă Europa în faţa valului de imigranţi africani, iar sâmbătă cinefilii vor avea posibilitatea de a viziona filmul Wir sind jung, wir sind stark, un film haotic despre pericolele care se ivesc din indiferență. Weekendul filmului german se încheie duminică, 20 noiembrie, cu pelicula Kaddisch für einen Freund, în care este vorba despre povestea unei prietenii incredibile şi neaşteptate.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus